POČINJE AVANTURA: /

Slaven Bilić debitirao s West Hamom

Image
Foto: AFP

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić remijem protiv Peterborough Uniteda debitirao je na klupi West Hama. Krajnji rezultat dvoboja bio je 3:3.

11.7.2015.
19:26
AFP
VOYO logo

Bila je to jedna solidna utakmica Čekičara, koji su tako započeli svoj ciklus pripremnih utakmica uoči početka još jedne sezone.

Nogometaši Slavena Bilića tijekom dvoboja stvorili su priličan broj prilika, ali izostala je egzekucija. Peterborough je poveo golom Ricarda Almeidwe Santosa, ali igrači londonskog sastava vratili su se golovima Marka Noblea, Diafrae Sakhoa i Martina Samuelsena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peterborough United je ipak do kraja susreta preko Jona Taylora i Michaela Bostwicha došao do 3:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je dobro za prvu utakmicu na klupi. Igračima iz prve momčadi nismo željeli dati više od 60 minuta. Igrali smo protiv dobre momčadi. Sve je bilo dobro, travnjak, navijači.. U nekim trenucima smo bili odlični, ali na kraju smo primili tri gola", kazao je Bilić nakon susreta.

"Igračima iz prve momčadi nismo željeli dati više od 60 minuta, ali smo bili dobri i bio je ovo dobar trening. Igrali smo s dobrim protivnikom. Travnjak je bio dobar kao i navijači. U nekim trenucima smo stvarno bili sjajni, ali smo na kraju primili tri gola. Isprobali smo neke mlađe igrače koji nisu igrali Europsku ligu.”, rekao je Bilić nakon utakmice.

Bilić u četvrtak započinje svoju europsku avanturu u drugom pretkolu Europske lige protiv Birkirkare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo