od očaja do ekstaze / Pochettino je skoro pokidao skupocjeno odijelo, a onda...

Image
Foto: AP Images

U 60 sekundi dogodila se nevjerojatna transformacija raspoloženja na Etihadu

18.4.2019.
8:50
AP Images
VOYO logo

Igrala se 93. minuta, Raheem Sterling treći je put zatresao Tottenhamovu mrežu, a peti za City. Pep Guardiola skakao je sreće, a Mauricio Pochettino od muke skoro pokidao svoje skupocjeno odijelo.

Samo minutu kasnije - preokret. Sada Španjolac ne zna što bi od sebe zbog velikog razočaranja, dok se Argentinac zahvaljuje svima kojima može jer gol ne vrijedi i Tottenham je u polufinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je nevjerojatno, način na koji je sve završilo. Tako sam sretan, tako ponosan. Moji su igrači heroji zbog toga što su ovdje. Tako sam sretan zbog njih, zbog navijača", rekao je Pochettino koji je opisao tu promjenu raspoloženja.

"U jednom trenutku toliko se stvari događa u vašoj glavi. Razočarenje je bilo ogromno, ali onda su promijenili odluku. Zbog toga volimo nogomet."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Heung-Min Son bio je među najzaslužnijima s dva pogotka na početku utakmice.

"Nikada nisam vidio ovakvo što. Bilo je teško i ludo, ali ponosan sam na cijelu momčad. Bila je totalna ludnica. Ponekad ste ljuti na VAR, ali sada mu mogu reći - hvala. Borili smo se svih 90 minuta, pokazali smo veliku volju i karakter."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo