POČELA JE ČISTKA U SVLAČIONICI REALA: / Florentino Perez već otpisao dvije zvijezde Los Blancosa

Image

Čini se kako je počela čistka u Realovoj svlačionici.

17.3.2016.
18:30
VOYO logo

Real je oba igrača označio za otpis i spreman je pregovarati s drugim klubovima o njima i, sukladno sa ponudama, prodati ih. Španjolci izvještavaju kako je predsjednik kluba Florentino Perez nezadovoljan njihovim igrama, a od dolaska Zinedine Zidanea na klupu Los Blancosa njihov nivo igre nije se podigao. Uz to, Zidane je itekako kritičan prema Jamesovom pristupu nogometnim obvezama, a nije tajna kako niti kolumbijski reprezentativac nije zadovoljan svojim statusom kojeg ima kod francuskog stručnjaka.

Image
ZIDANE POLUDIO NA SVOJU ZVIJEZDU: /

'Ne želi ga vidjeti ni na slici'

Image
ZIDANE POLUDIO NA SVOJU ZVIJEZDU: /

'Ne želi ga vidjeti ni na slici'

Image
Foto: AFP

James je prošle sezone igrao dobro, ove je itekako pao u formi. Malo je igrao u predsezoni, a početkom rujna se i ozljedio i nije bio u pogonu sve do 8. studenog, a da stvar po Jamesa bude gora, niti on se baš nije slagao sa tadašnjim trenerom Reala, kasnije otpisanim Rafom Benitezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obećanje dano Zidaneu nije ispunio

Dolaskom Zidanea na klupu Kraljeva, James je razgovarao sa Zidaneom i obećao mu kako će se vratiti u onu svoju staru formu koja ga je krasila prošle sezone i zbog koje je završio u Realu na ljeto 2014. godine, nakon fantastičnih igara na SP-u u Brazilu. Obećanje nije ispunio, aali je zato zatražio povećanje svojih primanja u Realu što čelnici ovog slavnog španjolskog kluba i nisu baš najbolje primili. I tu je očito njegovoj priči kraj na Santiago Bernabeu. Uz to, Real želi Edena Hazarda iz Chelsea, a za njega su spremni ponuditi upravo Jamesa Rodrigueza.

No, zainteresiranih za njegove nogometne usluge ima. U redu stoje velikani poput Manchester Uniteda, Chelsea, Manchester Cityja i pomno prate razvoj njegove situacije na Santiago Bernabeu. No, cijena mu nije mala. Prema Transfermarktu, James vrijedi 60 milijuna funti (oko 80 milijuna eura).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane forsira Isca, ali bez uspjeha

Što se tiče Isca, situacija s njim je drugačija. Isco posljednjih mjeseci i ne pokazuje svoje kvalitete i Perez nije oduševljen. Niti Zidane. Iako, bivši nogometaš ga je dosta forsira u vezi sa Modrićem i Krossom pokušavajući naći idealni vezni trojac koji bi oplemenio igru Reala i probudio Balea, Benzemu i Ronalda u napadu. Eksperiment mu baš i nije prošao, Ronaldo je još nekako i "budan" i zabija, ali Bale i Benzema mogu i moraju puno bolje.

Image
Foto: AFP, DOMINIQUE FAGET

Trener Reala davao je Iscu šansu, ali ju Španjolac nije iskoristio. Isco je u prvih trinaest utakmica pod Zidaneovom palicom prve momčadi Kraljeva, od prve minute započeo njih čak deset. Kako bilo, kod veznog igrača Los Blancosa pojavile su se frustracije koje su bile vidljive na utakmicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Frustracije izašle na vidjelo

Frustracije su, naravno, odraz lošijih Iscovih igara. Prvo je jedva proslavio pogodak u susretu protiv Levantea protiv kojeg je ušao sa klupe, a onda je izgubio živce kad ga je Zidane izvadio iz igre protiv Las Palmasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morata zamoljen da porazgovara sa Iscom

Isco je u Madrid stigao iz Malage na ljeto 2013. godine za 30 milijuna eura, a prema Transfermarktu njegova cijena sad iznosi 45 milijuna eura. Znači, dobar je materijal za zaradu za Real Madrid. Za Iscove usluge zainteresiran je Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Calciomercato tvrdi kako su čelnici Juvea zamolili Álvaru Moratu, napadača Stare dame, da porazgovara sa Iscom, svojim prijateljem još iz zajedničkih igračkih dana u Realu i nagovori ga da dođe u Torino. No, tko zna, možda Isco završi i u Manchester Cityju.

Poznato je da ga je Pep Guardiola prije njegovog dolaska u Madrid žarko htio vidjeti u Munchenu. Kad na ljeto Guardiola preuzme City, možda mu pošalje ponudu koja se ne odbija. Jer, neke ljubavi traju vječno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo