'KONAČNO' / Pljušte reakcije ispod Zajecove objave: 'Vrijeme je za učlanit se'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Naravno objava je odmah dobila lavinu komentara u kojem mnogi Zajecu čestitaju na pobjedi, a poneki su im već počeli dijeliti i savjete

10.3.2024.
13:18
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

U nedjelju je nešto iza 12 sati donesena povijesna odluka za Dinamo. Velimir Zajec postao je novi predsjednik zagrebačkog kluba, a Mirko Barišić nije mu bio ni blizu. Na skupštinu je došlo 52. člana, osmero njih s Barišićeve liste nije se ni pojavilo. Zajec je s uvjerljivih 31 glasom pobijedio. Za Barišića je glasovala 19 skupštinara, dok su dvojica ostala suzdržana.

Image
ODLUČENO JE! /

Povijesna odluka za Dinamo: Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama

Image
ODLUČENO JE! /

Povijesna odluka za Dinamo: Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama

Navijači Dinama jasno su pokazali da je za njih jedini izbor Velimir Zajec i sada konačno mogu reći da su zadovoljni donesenom odlukom. Oni najvjerniji pojavili su se na Maksimiru i čekali sudbonosnu odluku. Kao i po dobrom starom običaju navijači su s bakljama napravili goruću atmosferu ispred stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novoizabrani predsjednik odmah se oglasio na svoj Facebook profilu gdje je objavio samo fotografiju na kojoj piše: "Imamo Dinamo". Naravno objava je odmah dobila lavinu komentara u kojem mnogi Zajecu čestitaju na pobjedi, a poneki su im već počeli dijeliti i savjete.

"Sad samo pametno, riješiti se bagre i lopova, uvesti red i disciplinu, samo stručnjake angažirati", "Čestitam na pobjedi, ovo je pobjeda vaša i nas navijača i članova Dinama", "Konačno imamo pravog gospodina za predsjednika", "Bravo Zeko! Čestitam predsjedniče, od sad bum ponovno došel po moju klupsku iskaznicu", "Vrijeme je za učlanit se", samo su neki od pozitivnih komentara ispod njegove objave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki ipak imaju malo sumnje.

"Hmm.. nadam se da ne bu samo priča već i djela", "Sad da vidimo kaj to vi imate za ponuditi gigantu Dinamu osim velikih riječi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo