NA UDARU KRITIKA / Pesimizam kod Betisa: 'Teško ćemo izbaciti Dinamo, ali možda se doma otvore'

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

'Uz to smo protiv Dinama imali trojicu koji su se tek vratili nakon ozljeda pa im nedostaje ritma. U Zagrebu će biti teško, ali dat ćemo sve od sebe da pobijedimo'

16.2.2024.
13:35
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Dinamo je u prvoj utakmici šesnaestine finala Konferencijske lige svladao Betis 1:0, a nogometaši španjolskog prvoligaša nalaze se na udaru kritika španjolskih medija. Raspoloženje svakako nije popravio ni trener Manuel Pellegrini najavivši da će na uzvrat u Zagreb otputovati oslabljeni.

Image
REAKCIJE MEDIJA /

Pobjeda Dinama odjeknula u Španjolskoj: 'Užasan Betis mora se vaditi u Zagrebu'

Image
REAKCIJE MEDIJA /

Pobjeda Dinama odjeknula u Španjolskoj: 'Užasan Betis mora se vaditi u Zagrebu'

"Sada ćemo protiv Alavesa odigrati u najjačem sastavu, a u ponedjeljak ćemo vidjeti tko će putovati u Zagreb. Napadač Ayoze Perez nema nikakve šanse oporaviti se dotad od ozljede. Jedino bi mogao biti s nama Bakambu. Dinamo se možda pred svojom publikom otvori pa dobijemo priliku", izjavio je 70-godišnji Pellegrini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cedric Bakambu, koji je doveden prije dva tjedna iz Galatasaraya, bio je s reprezentacijom DR Konga na Afričkom kupu nacija, a u Sevillu je doputovao tek u srijedu navečer. Taj 32-godišnji napadač će u petak prvi put trenirati s novim suigračima, a ostali Betisovi igrači stigli su na trening sumornog raspoloženja, prozvani u medijima za nedovoljno zalaganje.

"Je li to bila europska utakmica ili pripremna prijateljska? Momčad nije mogla istrčati hladnija u utakmicu. Nedostajalo joj je intenziteta, brzog protoka lopte, ideje u kreiranju igre, a svi njeni potezi bili su predvidljivi", piše Diario de Sevilla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utučeni smo, ljutiti na sebe, jer smo izgubili doma i to još u Europi. Nismo bili na razini pa moramo pružiti više. Preostaje nam otići u Zagreb i dati sve od sebe. Ondje će biti teško pobijediti, ali sada je trenutak da pokažemo zajedništvo", rekao je lijevi bek Juan Miranda (24).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prvom poluvremenu nismo uspijevali nadjačati njihov pritisak, ali smo odigrali dobro drugo poluvrijeme. Sada je potrebno snažno podići glavu kako bismo preokrenuli ovaj rezultat. Moramo biti mentalno snažni", dodao je Cardoso.

Pellegrini se požalio kako mu nedostaje ukupno 11 igrača zbog ozljeda i neprijavljivanja novih igrača UEFA-i za nastup u Konferencijskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uz to smo protiv Dinama imali trojicu koji su se tek vratili nakon ozljeda pa im nedostaje ritma. U Zagrebu će biti teško, ali dat ćemo sve od sebe da pobijedimo", poručio je Pellegrini.

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo