PERIŠIĆ SE VRAĆA U BUNDESLIGU? /

Talijani objavili koja tri poznata kluba žele Vatrenog u svojim redovima

Image
Foto: Profimedia

Prije tjedan dana službeno su iz Bayerna poručili da ga neće otkupiti

16.9.2020.
17:17
Profimedia
VOYO logo

Trener njemačkog nogometnog velikana Bayern Münchena HansiFlick izjavio je u prošlu srijedu kako bavarski klub neće nastaviti suradnju s IvanomPerišićem, Philippeom Coutinhom i Alvarom Odriozolom kojima su istekli ugovori o posudbama.

Posljednjih se tjedana nagađalo kako bi novi europski prvak ipak mogao zadržati hrvatskog reprezentativca, no Flick je otkrio kako Bayern ima druge planove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlučili smo da ne nastavljamo s Alvarom Odriozolom, Philippeom Coutinhom i Ivanom Perišićem", rekao je Flick dodavši: "Što se tiče Davida Alabe i Thiaga Alcantare, dok su ovdje smatrat ću ih na raspolaganju."

Image
Foto: Profimedia

Image: 552003942, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Perišić je stigao u München na posudbu iz Intera i u 38 nastupa zabio je osam golova i još deset puta asistirao. U Bayernom dresu je osvojio trostruku krunu - Ligu prvaka, te njemačko prvenstvo i kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac sada se vratio u Inter, no neizvjesno je hoće li ostati na San Siru. Prema informacijama iz talijanskih medija bliže je izlaznim vratima. FcInterNews.it objavio je ove srijede kako su tri kluba zainteresirana za Vatrenog. Sva tri su iz Njemačke - Leipzig, Bayer Leverkusen i Hertha Berlin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo