PEP I MOURINHO NAJAVILI SPEKTAKL NA OLD TRAFFORDU: /

'Rado ću s njim popiti čašicu vina'

Image

Pep Guardiola i Jose Mourinho održali su konferencije za medije uoči subotnjeg derbija između Manchester Uniteda i Manchester Cityja.

9.9.2016.
15:55
VOYO logo

Bilo je dosta pomirljivih tonova što je suprotno onome na što je javnost navikla u vrijeme kad su ova dvojica bili na klupama Real Madrida i Barcelone.

"Puno sam puta rekao da imam veliko poštovanje prema Mourinhu. uvijek pokušavam naučiti što više od mojih kolega, tako je i u njegovom slučaju. Rivalstvo je produkt medija i to ne možemo kontrolirati", kazao je Pep te je nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Zlatanu

"On je bio moj trener dok je bio pomoćnik sir Bobbyju Robsonu. Ok, period dok smo bili u Realu i Barceloni nije bio lak za nas dvojicu, ali smo se sreli prije nekoliko tjedana na sastanku trenera Premier lige. Razgovarali smo. Bilo je korektno i to je sve", ispričao je Guardiola pa je poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, ako me pozove, prihvatiti ću poziv na čašu vina prije meča".

Osvrnuo se i na Zlatana Ibrahimovića, igrača s kojim se posvađao dok su bili u Barceloni. tim je povodom izjavio kako je svjestan koliku mu štetu može nanijeti svojom kvalitetom.

"Jako cijenim sve što je Zlatan napravio za nogomet. Jedan je od najboljih igrača na svijetu, a takvi odmah utječu na igru kluba u koji dođu. Neki igrači trebaju vremana za prilagodbu novoj ligi, ali najbolji to brzo naprave, a on je jedan od njih", kazao je Guardiola.

Portugalac ne bi o Guardioli

Mournho je s duge strane otkrio kako je HenrikhMkhitaryan spreman za utakmicu. Naveo je i kako su on i igrači mirni uoči derbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"City je jedan od kandidata za naslov. Puno ih poštujemo", kazao je Mourinho te je poručio kako su svi igrači spremni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac je tijekom presice pokušao odbaciti priču o rivalstvu s Guardiolom, ali i govoriti o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo