drama u šibeniku / Pao u nesvijest nakon što ga je pogodila lopta: fizioterapeut intervencijom spriječio gušenje

Image
Foto: Nino Strmotic/PIXSELL

Mladi Šibenčanin izgubio je svijest, a situacija je navijače podsjetila na stravičnu scenu iz Slavonskog Broda

29.3.2018.
16:07
Nino Strmotic/PIXSELL
VOYO logo

U srijedu kasno poslijepodne na pomoćnom igralištu stadiona na Šubićevcu za vrijeme odigravanja utakmice šibensko- kninske Županijske nogometne lige između momčadi Šibenika 2 i Janjeva 17-godišnji nogometaš Domagoj Galešić izgubio je svijest nakon što ga je pogodila lopta, piše Šibenski.hr.

Naime, petanaestak minuta prije kraja utakmice dosuđen je slobodan udarac za Janjevo. Igrač Janjeva snažno je šutirao, a lopta je pogodila 17- nogometaša Šibenika Domagoja Galešića koji je stajao u "živom zidu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi Šibenčanin izgubio je svijest, a situacija je navijače podsjetila na stravičnu scenu iz Slavonskog Broda, gdje je prije nekoliko dana život izgubio nogometaš Bruno Boban.

Srećom, priseban je bio fizioterapeut Ivan Petrušić koji je na licu mjesta pružio prvu pomoć nesretnom Galešiću i spriječio gušenje. Vrlo brzo su na Šubićevac stigla i kola Hitne pomoći, pa je Galešić odvezen u šibensku bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nekoliko sati i obavljenih pretraga, iz šibenske bolnice stigle su vijesti da se Galešić probudio i sve je prošlo bez ikakvih ozbiljnijih posljedica. Nakon što su liječnici pregledali sve nalaze, mladi nogometaš je već u srijedu navečer pušten kući, piše Šibenski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo