PANIKA U REALU, POTVRĐENA OZLJEDA MODRIĆA: / Zidane dobio vijesti kojima se nije nadao, a uzvrat protiv PSG-a sve je bliži

Image
Foto: Screenshot

Kapetan hrvatske reprezentacije ima ozljedu bedrenog mišića

20.2.2018.
13:39
Screenshot
VOYO logo

Trener nogometne momčadi Real Madrida Zinedine Zidane održao je konferenciju za medije tijekom koje je potvrdio ozljedu hrvatskog veznjaka svoje momčadi. Luka Modrić ima ozljedu bedrenog mišića i upitno je kada će se vratiti na travnjak.

Propustio je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije utakmicu protiv Betisa igranu u nedjelju, a čini se da će ih propustiti još nekoliko nakon što je Zidane progovorio o onome što ga muči. Problem za Real je taj što u kratkom nadolazećem razdoblju imaju natrpan raspored, odnosno do iznimno im važne uzvratne utakmice osmine finala protiv PSG-a samo četrnaest dana kroz koje će odigrati pet susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadam se da se brzo vraća

"Modrić ima problema sa bedrenim mišićem. Nije u pitanju ništa strašnoga, vjerujem u liječničku ekipu i njegov brzi povratak", kazao je Zidane, ne i objasnio koliko bi se to brzo moglo dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovisno o teži ozljede u pitanju bi mogli biti dani, ali i tjedni. Da je u pitanju ozbiljnija povreda, oporavak bi se mogao protegnuti i na mjesece, no čini se da straha od takvog scenarija ipak nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Optimist sam. Ne sviđa mi se što imam trojicu-četvoricu ozlijeđenih i nadam se da neće dugo biti na listi. Nadam se njihovom brzom oporavku", dodao je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo