PAMTIT ĆE ZAUVIJEK TRENUTAK KAD JE VATRENI UZEO STVAR U SVOJE RUKE : / 'I onda je stigla savršena lopta Luke Modrića...'

Image
Foto: AFP, DANI POZO

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos gostovao je na španjolskoj televiziji Ser TV uoči finala Lige prvaka protiv Atletico Madrida 28. svibnja na San Siru i odgovarao na pitanja novinara.

25.5.2016.
13:10
AFP, DANI POZO
VOYO logo

Tako se Ramos prisjetio i finala Lige prvaka protiv Atletico Madrida 2014. godine, u susretu u kojem su Los Blancosi gubili 1-0 ali su na kraju ipak slavili 4-1 i uzeli Decimu. Pogodak koji je Kraljevima osigurao produžetak zabio je upravo Ramos u 93. minuti susreta na savršenu asistenciju našeg Luke Modrića, koji je iz kornera poslao "loptu s očima". Curila je sudaška nadoknada od pet minuta, navijači Atletica već su slavili svoj prvi naslov prvaka Europe, igrači Rojiblancosa primali su se za glavu, gledali vrijeme, a onda se dogodilo...

"Sve se odvijalo tako brzo da nismo imali vremena niti se dogovoriti u igri. Vidio sam dva, tri moja suigrača ispred mene i puno igrača Atletica. Diego Godin sudario se sa suigračem, a ja sam se izborio za dobru poziciju. A onda je stigla savršena lopta ", prisjeća se Ramos, prenosi njegove riječi madridski dnevni sportski list As. Ramos je kazao i kako je to jedna od njegovih najsretnijih noći u životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRVAT ODUŠEVIO NAVIJAČE KOJI NE PODNOSE REAL MADRID: /

'Modrić je pravi genije, stroj, trebamo ga'

Image
HRVAT ODUŠEVIO NAVIJAČE KOJI NE PODNOSE REAL MADRID: /

'Modrić je pravi genije, stroj, trebamo ga'

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Jedinstvo u svlačionici Reala

"Kakvih je sve riječi bilo u svlačionici, a još više zagrljaja, kakvo jedinstvo", objašnjava Ramos koji je i istaknuo kako je bilo teško zamisliti da će se te dvije momčadi ponovno igrati u finalu dvije godine kasnije, ali kako su to finale i zaslužili. Jedan od najboljih stopera svijeta otkrio je i koga bi rado vidio u Realu iz redova gradskog rivala.

"Koga bi uzeo Atleticu? Uvijek volim pobjediti one najbolje. Bilo bi uvredljivo za igrače Atletica i trenersku filozofiju Diega Simeone reći da nisam zabrinut uoči ovog dvoboja. Ali, ako baš moram reći ime, onda je to Antoine Griezmann."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio blizu prelaska u Manchester

Branič Reala progovorio je i o glavnom sucu finala Marku Clattenburgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam ga osobno, ali naravno da bih ga prepoznao. Kao kapetan moram mu pomoći na terenu, znam da će biti fer i neutralan."

Protiv Hrvatske u Bordeauxu

Ramos se osvrnuo i na situaciju kad je ozbiljno ove zime razmišljao prijeći u Manchester United. Naime, predsjednik Reala Florentino Perez u početku nije htio povećati ugovor Ramosu, pa je španjolski reprezentativacn koji će igrati protiv Hrvatske na Euru 21. lipnja u Bordeauxu, već počeo pakirati kofere za Manchester. Međutim, na kraju je Perez odlučio ispuniti želju Ramosu i povećati mu primanja u novom ugovoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je sad već iza mene. Svoju odluku sam donio i ponosan i sretan sam što ću biti u Realu još mnogo godina".

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo