POIGRALI SE S CIBALIJOM, ALI PUŠNIK ISTIČE: / 'Pa ne možeš više zabiti 16 golova u tri utakmice ni djeci na ulici'

Image

Hajduk je u subotu navečer 10. kolu HNL-a otpuhao Cibaliju na Poljudu sa 6-1, a nakon susreta trener Bijelih Marijan Pušnik prokomentirao je utakmicu.

24.9.2016.
22:53
VOYO logo

"Sad ćete me svi pitati za Dinamo, a ja ću vam odgovoriti da kod nas nema euforije. Sigurno je da ćemo protiv Dinama u Zgarebu odigrati puno bolje nego što je to bio slučaj u prvoj utakmici, ali opet nije Dinamo Cibalija", kazao je Slovenac čije riječi prenosi Goal.com i dodao kako ga veseli pristup njegovih igrača i činjenica da su gol raspoloženi, da zabijaju.

'Nisu samo napadači zaslužni'

"Nisu samo napadači zaslužni, netko treba i donijeti i dodati loptu. Veseli me i dobra atmosfera na stadionu, svaka čast našim navijačima, i njima idu zasluge za visoku pobjedu. Ne možeš više zabiti 16 golova u tri utakmice ni djeci na ulici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ČUDESNA PREDSTAVA BIJELIH – ZA PAMĆENJE! Hajduk poslao brutalnu poruku Dinamu

Cibalija je Zvonimiru Kožulju, bosanskohercegovački reprezentativac fantastično pogodio u 71. minuti susreta, u mislima...

Image
Image

'Od Cibalije do Cibalije'

"Ja od Cibalije do Cibalije. Zabio sam im u prvom susretu, zabio sam im i sada. Znali smo da će biti teško probiti bunker, srećom je proradilo u drugom dijelu, iako je rezultat možda i previsok. Cibalia nije bila toliko loš protivnik", rekao je Zvonimir Kožulj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na žalost, situacija u klubu nije bajna, a sve što se ne vidi unutar kluba, vidi se na terenu. Financijska i igračka situacija nije laka, igrači nam svaki dan odlaze, a popunjavamo se igračima iz treće ili četvrte lige", procijedio je Cibalijin trener Stanko Mršić, piše Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo