OVO SU SVI ŽELJELI ČUTI: / Ivan Rakitić upravo je na presici rekao Španjolcima što ih čeka u utorak

Image

Pred hrvatskim nogometašima utakmica je posljednjeg kola u skupini D, ogled protiv aktualnog europskog prvaka Španjolske.

19.6.2016.
12:29
VOYO logo

Hrvatska će u susret koji se igra u utorak ući sa četiri osvojena boda iz ogleda protiv Turske (pobjeda 1:0) i Češke (remi 2:2) i suprotstaviti se ne samo favoritu skupine nego i jednom od najjačih sastava u natjecanju. Španjolci su kvalitetu dokazali dvjema startnim pobjedama, a Rakitić se nada da bi ih baš to moglo malo usporiti jer su plasman u osminu finala Europskog prvenstva u Francuskoj već ostvarili.

'Neka Španjolska razmišlja o nama'

"Svjesni smo kakva je situacija, pred nama je velika utakmica za koju se moramo maksimalno pripremiti. Zajedno je možemo izgurati. Veći dio španjolske reprezentacije su moji kolege iz Barcelone. Znamo da će biti jako teško, ali za nas je najvažnije da zadržimo naš stil i bez ikakvog stresa i srama pristupimo toj utakmici. Neka oni razmišljaju o nama, mi ulazimo s namjerom da pobijedimo u toj utakmici. Znamo da nam je bod isto jako dobar, ali nije dobro unaprijed previše razmišljati kako će biti", kazao je hrvatski veznjak u najavi, a potom odgovorio na pitanje o mogućem suparniku u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Kako sada stvari stoje to je Italija.

Image
OVAKO TRENUTNO IZGLEDA OSMINA FINALA ZA HRVATSKU: /

U iduća dva kruga najteži mogući protivnici!

Image
OVAKO TRENUTNO IZGLEDA OSMINA FINALA ZA HRVATSKU: /

U iduća dva kruga najteži mogući protivnici!

"Idemo prvo o ovoj utakmici, nakon toga ćemo gledati na koga ćemo. Mislim da napredujemo, da smo sve bolji u svakoj minuti koja prolazi, ali protiv Češke nismo imali sreće. Postigli su nam dva gola u pola šanse i nogomet nas je kaznio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iniesta je čista magija

Rakitićev suigrač Andres Iniesta blista na aktualnom Euru. Hrvatski reprezentativac nije začuđen zbog toga:

"On je čista magija, ali se nadam da se malo ispucao u ove dvije prethodne utakmice i da će odmoriti jer su drugi krug već osigurali. Od njega sam stvarno puno naučio i želim mu sve najbolje, ali ne u ovoj utakmici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred medije je potom stupio Ivan Strinić koji je prokomentirao izglede Hrvatske u nadolazećoj utakmici i osvrnuo se na svoju igru u reprezentaciji i nemile scene koje su se događale tijekom ogleda protiv Češke.

"Svojom sam igrom zadovoljan, drago mi je što sam demantirao neke spekulacije i napise. U reprezentaciji je sjajna atmosfera, a što se utakmice protiv Španjolske tiče, jasno je da moramo odigrati što je bolje moguće. Oni imaju vrhunski sastav i kod njih nema previše tajni. Dobro ćemo ih analizirati, premda ih dobro poznajemo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bismo se trebali zamarati stvarima na koje ne možemo utjecati. Protiv Češke smo previše razmišljali pa je ispalo kako je ispalo. Moramo se maksimalno koncentrirati na teren."

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo