Ovo se zove pretjerivanje: 'On je novi Edin Džeko!'

Napadač Wolfsburga i hrvatske reprezentacije Mario Mandžukić ove je sezone za svoju momčad u Bundesligi postigao šest golova.

24.10.2011.
15:26
VOYO logo

"Otkad sam ovdje, Mario je naš najvažniji napadač", pohvalio je Mandžu trener VukovaFelix Magath. U subotnjem gostovanju kod Hamburga (1:1), Mandžukić je zabio već nakon 94 sekunde igre na ubačaj Patricka Ochsa.

"Mario, od vas je po statistici bolji samo Bayernov napadač Mario Gomez. Što kažete?', pitao je Bildov novinar hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To me uopće ne zanima. Žao mi je ako ste razočarani, ali jednostavno je tako. Nije mi ovaj put bilo teško zabiti. Centaršuteve kakav je bio ovaj Ochsov nije teško pretvarati u pogotke", rekao je Mandžukić, a na opasku da je novi Edin Džeko dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Edin je Edin. Ja sam Mario. Te me usporedbe često znaju iznervirati. Edin je ovdje ispisao svoju povijest. Ja pišem vlastitu. Želim samo biti važan za ovu momčad".

Raspoloženiji od Mandžukića za razgovor na istu temu bio je njegov suigrač Marcel Schäfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mario je na dobrom putu da postane ono što nam je bio Džeko. Vrlo je važan za nas. Njegov je najveći problem što mu u napadu nedostaje jedan genijalan partner, kakvog je Džeko imao u Grafiteu".

Ostali se napadači Magathove momčadi nisu proslavili nakon uvodnih deset kola nove bundesligaške sezone. Srđan Lakić čeka još svoj debitantski prvenstveni pogodak, Patrick Helmes nije zabio od prvog kola kada je pogodio dvaput, dok je Ashkan Dejagah dodao samo dva pogotka. Sam Mandžukić zabio je više od trojice suigrača u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110230301006 arti-201110230251006 arti-201110220444006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo