'Ovo se ludilo više ne smije nastaviti!'

Nakon još jedne ludnice u velikom derbiju škotskih velikana Celtica i Rangersa policija je zaprijetila kako postoji mogućnost zabrane održavanja legendarnog 'Old Firma'.

4.3.2011.
9:53
VOYO logo

Nakon incidenata između igrača, trenera, te navijača Celtica i Rangersa u posljednjem derbiju odigranom u srijedu, škotska policija zahtjeva kako sveopće ludilo mora prestati.

"Ludilo Old Firma mora prestati", izjavio je šef policije Les Grey dodavši kako policija više nema novca za osiguranje tih susreta te je kao rješenje predložio susrete bez navijača ili da se utakmice uopće ne igraju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Netko mora popustiti. To se ludilo više jednostavno ne može nastaviti jer policiji je preskupo osiguravati Old Firm", rekao je Grey.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef policije je naglasio je kako se nemile scene s terena između igrača, ali i trenera, prenose na škotske ulice, u pubove i domove. Ministar pravosuđa Kenny MacAskill kaže da je uzrok tog nasilja - alkohol:"Problem je puno širi od klubova i igre. Alkohol je naš društveni problem".

Šef Škotskog nogometnog saveza Stewart Regan osudio je "neodgovorno ponašanje sudionika" te je potvrdio kako će pokrenuti istragu. Izrazio je žaljenje što su ružne slike s terena obišle svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo