OVO GRANIČI S LUDOŠĆU: / Neymar pred čelnike Barcelone stavio nevjerojatan zahtjev

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Nakon što je procurio Neymarov ugovor s Barcelonom, madridski sportski dnevni list AS danas donosi detalje o pregovorima za novi ugovor.

12.4.2016.
19:28
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Aktualni ugovor jednog od najboljih nogometaša svijeta Neymara (24) traje do 2018. godine, a prema njemu Brazilac zarađuje 9 milijune eura godišnje. AS tvrdi da je od čelnika Barcelone zatražio povećanje plaće pet puta, odnosno nevjerojatnih 45 milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona spremna udovoljiti Neymarovim željama

Navodno mu je toliko spreman ponuditi PSG, koji ga želi dovesti kao zamjenu za švedskog majstora ZlatanaIbrahimovića i sad se Neymar očito igra s čelnicima Barce. Odnosno, Neymar testira čelnike katalonskog giganta i Josepa Mariju Bartomeua, predsjednika Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona, prema istom izvoru, čak je i spremna pristati na njegov zahtjev, ali tek nakon što potpiše nove sponzorske ugovore i proda prava na ime stadiona. Barcelona zna da je Neymar igrač na kojem će se graditi igra u budućnosti i ne misle ostati bez njega. Stoga, čelnici europskog prvaka za sada pokazuju razumijevanje za Neymarove želje. Velike želje. Za sada...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo