OVO ĆE RAZVESELITI NAVIJAČE, OSTAJE LI OLMO U DINAMU? / Ponuđen mu je novi ugovor, otkriveno zašto je još uvijek u Maksimiru

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Senzacionalna vijest za sve navijače hrvatskog prvaka

23.7.2019.
11:30
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je svojem najboljem igraču, za kojeg se pretpostavlja da će gotovo sigurno napustiti Maksimir u ovom prijelaznom roku, Daniju Olmu, ponudio novi ugovor, javljaju Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovor je Dinamo ponudio Olmu, ali upitno je hoće li ga Španjolac potpisati.

Bio bi najplaćeniji

"Naši izvori kažu da je iznimno poboljšan te da bi prema njemu Olmo postao najplaćeniji igrač Dinama. Cifra se ne spominje, ali ako će biti najplaćeniji, onda se vrti negdje oko 800.000 eura godišnje. Logično je da treba biti najplaćeniji jer je i - najskuplji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znači li to da Dinamo želi zadržati Olma ili se ugovor nudi tek da bi se stekle bolje pregovaračke pozicije? Sad to, zapravo, i nije bitno, bitno je samo hoće li Olmo potpisati ili ne", pišu Sportske.

Najmanje 30 milijuna

U Dinamo još nije stigla ponuda za Olma koja bi zadovoljila čelnike hrvatskog prvaka koji za svog asa traže najmanje 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SN još pišu kako mnogo toga ovisi o tome hoće li se Dinamo plasirati u Ligu prvaka. U tom slučaju hrvatski prvak neće imati potrebu prodavati Olma i reprezentativnog vratara Dominika Livakovića pa zato čeka s prodajom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo