'OVAKO SE NE IGRA NOGOMET': / Mamić nezadovoljan svojima, oduševljen hajdukovcem!

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Nogometaši Dinama s 2:1 su pobijedili Hajduk i zasjeli na prvo mjesto prvenstvene ljestvice, a nakon utakmice su reakcije u suparničkim taborima očekivano bile suprotne.

5.12.2015.
18:52
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

"Iako smo imali puno poteškoća u igri, do kraja smo htjeli pobjedu i došli smo do nje u zadnjim sekundama. Hajduk je bio jako dobar, na trenutke i dominantan, ali na kraju se ipak nama vratilo. Sretan sam što smo se vratili na prvo mjesto i želim vjerovati da ćemo tu i ostati", naglasio je Dinamov trener Zoran Mamić na konferenciji za novinare.

"Nismo radili što smo se dogovorili"

Modri su do pobjede došli u četvrtoj minuti sudačke nadoknade kada je zabio Soudani. Unatoč osvojenim bodovima, Mamić nije zadovoljan igrom svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo kako se ne igra derbi i općenito nogomet: bez prekršaja. Nismo radili što smo se dogovorili jer je plan bio nakon izgubljene lopte raditi brzi reposjed ili se barem u sprintu vraćati. A mi smo se vraćali na našu polovicu u laganom trku i zbog toga su oni izgledali jako dobro. Antolić i Machado nisu po prirodi pravi zadnji vezni, oni se gotovo nikad ne odmaraju i dosta su potrošeni tako da oni trkački i agresijom možda nisu bili na pravoj razini. Srećom ušao je Ćorić i ponovno bio jako dobar, Goncalo je ušao malo kasnije i držao poziciju te smo se tako posložili", dodao je Mamić.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

MAKSIMIR U MAGLI: Osjetite atmosferu na najvećem hrvatskom derbiju

Image

MAKSIMIR U MAGLI: Osjetite atmosferu na najvećem hrvatskom derbiju

Dinamov strateg je na koncu iskoristio priliku da pohvali i jednog igrača Hajduka.

"Nogomet je ponekad surov"

"Stvarno imam potrebu pohvaliti Miju Caktaša koji je danas pokazao nešto što je mene oduševilo. Eto, stvarno nemam to običaj raditi, ali on me oduševio danas; moderan vezni igrač na top razini."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajdukov trener Damir Burić, sasvim očekivano, nije bio raspoložen nakon što je njegova momčad ispustila bod u zadnjim sekundama. Koju minutu ranije je ostala bez isključenog Jeffersona.

Image

Damir Burić

"Teško je još vruć nešto reći, ali nije nam ovo trebalo, pružili smo sve, izbacili zadnji atom snage, ali nismo imali sreće. Žao mi je mojih igrača, mislim da su dali sve od sebe. Igrali smo kvalitetnu utakmicu, šteta što nismo nagrađeni za to. Što reći, nogomet je ponekad surov. Sve u svemu, mislim da navijači mogu biti zadovoljni. Bio je ovo jedan pravi derbi", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo