OTKRIVENO TKO STOJI IZA BAYERNOVOG TRANSFERA IZ SNOVA: / 'On je upozorio da im nedostaje takav tip igrača'

Image
Foto: AFP

Njemački prvak s tim je igračem kupio mir među navijačima

26.9.2019.
9:48
AFP
VOYO logo

Gotovo cijelo ljeto navijači Bayerna frustrirali su se zbog činjenice da klub nije doveo niti jedno veliko pojačanje. Kukao je javno zbog toga i RobertLewandowski. No, ubrzo su ga šefovi umirili. Krajem kolovoza PhilippeCoutinho stigao je na posudbu iz Barcelone. Potez njemačkog prvaka pokazao se punim pogotkom jer Coutinho opet igra kao u najboljim danima u Liverpoolu.

Sjajno se slažu

Odlično se povezao s Poljakom na zadovoljstvo svih u klubu i oko njega. A upravo je sjajni napadač jedan od najzaslužnijih za njegov dolazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, AFP

Bayern Munich's Polish forward Robert Lewandowski (C) celebrate scoring his third goal with his teammates Bayern Munich's Croatian midfielder Ivan Perisic (L) and Bayern Munich's Brazilian midfielder Philippe Coutinho during the German first division Bundesliga football match FC Schalke 04 FC Bayern Munich in Gelsenkirchen, western Germany on August 24, 2019., Image: 467088846, License: Rights-managed, Restrictions: Germany OUT / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no, Credit line:

"Robert Lewandowski bio je umiješan u Coutinhov transfer te su ga klupski dužnosnici dva dana prije službene potvrde obavijestili da su postigli dogovor. Lewandowski je interno upozorio kako je Coutinho tip igrača kakav upravo nedostaje Bayernu", piše Sport Bild.

Brazilac je u prvih pet nastupa pisao pogodak i asistenciju, ali treba napomenuti da je samo jednu utakmicu odigrao od prve do posljednje minute. Upravo je u njoj ubilježio taj učinak. Bilo je to protiv Kölna proteklog vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo