OTKRIVENA POZADINA PRIČE O RASPADU SUPERLIGE: / 'Klubovi su se natjecali tko će prvi odustati, to su bila dva dana ludila'

Image

Zašto je došlo do naglog kraha ovako ogromnog projekta pokušao je objasniti novinar Sky Sportsa Kaveh Solbekol u jednoj od njihovih emisija

21.4.2021.
19:50
VOYO logo

Superliga je gotova. nakon dva dana postojanja urušila se kula od karata koju su mjesecima, možda čak i godinama gradili vlasnici najjačih europskih nogometnih klubova.

Sama pomisao da će u Europi postojati zasebna, odvojena i zatvorena liga koja neće biti pod okriljem UEFA-e zaprepastila je navijače, nogometaše i trenere diljem Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je nogometna javnost izrazila gađenje i iznimnu odbojnost prema Superligi, nakon samo 48 sati klubovi su se počeli povlačiti iz natjecanja koje je trebalo početi sljedeće godine. Tijekom današnjeg dana Supeligu su napuštali mnogi klubovi, a sve je krenulo s Englezima koji su još jučer navečer odlučili izići iz ovog projekta.

Image
POČELA JE TEŠKA SPRDNJA NA RAČUN SUPERLIGE: /

Pogledajte neke od najboljih fora s društvenih mreža

Image
POČELA JE TEŠKA SPRDNJA NA RAČUN SUPERLIGE: /

Pogledajte neke od najboljih fora s društvenih mreža

Dva dana ludila

Zašto je došlo do naglog kraha ovako ogromnog projekta pokušao je objasniti novinar Sky Sportsa Kaveh Solbekol u jednoj od njihovih emisija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Engleski klubovi doslovno su se natjecali koji će prvi objaviti da izlazi iz Superlige kako bi možda pokušali spasiti jedan mali dio reputacije. Manchester City je prvi to učinio, a slijedio ih je Chelsea i ostala četiri kluba", ispričao je Solbekol pa dodao:

"Jutros je u tim klubovima bilo dosta ljutnje koja je usmjerena prema vlasnicima klubova. Jedan direktor kluba rekao mi je da ga je vlasnik totalno izostavio iz pregovora za Superligu. Da je znao, pokušao bi to zaustaviti. Klubovi nas nastoje priopćenjima uvjeriti da je sve u redu priopćenjima, ali bilo je to dva dana potpunog ludila. Da sam čelnik jednog od tih šest klubova, bio bih zabrinut za svoju budućnost."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo