SALAH POSTAVIO 'ULTIMATUM' / Trese se Anfield, lupio je veliki Mo šakom od stol: Otići će iz Liverpoola ako u klubu ne naprave jedno; 'Ovo je čisto s*anje'

Image
Foto: Profimedia

Mo Salah zahtjeva 500.000 funti tjedno za produljenje ugovora i ostanak

4.9.2021.
19:50
Profimedia
VOYO logo

Mohamed Salah, najbolji egipatski nogometaš, pridružio se reprezentaciji te će igrati na gostovanju kod Gabona u sklopu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Image
LIVERPOOL UPISAO RUTINSKU POBJEDU /

Redsi lagano svladali Norwich, Salah se upisao u povijest

Image
LIVERPOOL UPISAO RUTINSKU POBJEDU /

Redsi lagano svladali Norwich, Salah se upisao u povijest

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salah ponovno u egipatskoj reprezentaciji

Taj se dvoboj igra u nedjelju, a Salah nije nastupio u prvom susretu kada je Egipat na domaćem terenu pobijedio Angolu 1-0. Naime, Egipat se nalazi na COVID-19 crvenoj listi od strane Velike Britanije te bi Salah po povratku u Liverpool morao u izolaciju, u trajanju od četrnaest dana, da je tom prilikom posjetio domovinu i nastupio u susretu.

Salah se tako reprezentaciji priključio u Gabonu i predvodit će svoju momčad do moguće druge pobjede u kvalifikacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, podsjetimo kako je Salah posljednji put u Egiptu bio krajem prošle godine, na svadbi brata te se potom vratio u Europu pozitivan na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spreman je napustiti Liverpool

Za spomenuti i kako britanski tabloid The Mirror danas javlja kako je Salah spreman napustiti Liverpool ne ispuni li mu klub želju za povećanjem plaće, a ugovorno je vezan još dvije godine.

Salahova tjedna plaća, navodi The Mirror, trenutačno premašuje 200.000 funti, a egipatski reprezentativac sad traži povećanje koje uvelike premašuje ono što sad dobiva. Englezi pišu kako su za Salaha interes pokazali velikani poput Reala iz Madrida i bogatog PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi 500 000 funti tjedno

Salahova je želja, navodi se, 500.000 funti tjedno za produljenje ugovora i ostanak u klubu. Virgil van Dijk, Alisson i Jordan Henderson već su produljili ugovore i imat će bolja primanja, podsjeća se, ali nitko od njih nije imao ovakve zahtjeve.

Mo Salah je jedan od najvažnijih Kloppovih igrača ako ne i najvažniji. U 206 utakmica za Liverpool postigao 127 golova uz 47 asistencija. Pomogao je momčadi osvojiti englesko prvenstvo i Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javili se fanovi

Na društvenim mrežama, stoga, očekivano korisnici raspravlja se o ovoj temi. Posebno bliski Liverpoolu.

"Možete misliti što god hoćete ali čisto s*anje je ovo što Salah traži. Ovo je samo još jedan prljavi trik našeg vlasnika", istaknuo je jedan fan Redsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo