Kap je prelila čašu: 'Tužit ćemo Real zbog ove prljave kampanje'

Mustafa Özil, otac njemačkog nogometnog reprezentativca Mesuta Özila, stao je u obranu svog sina kojeg, nakon transfera u Arsenal, iz Real Madrida pokušavaju diskreditirati razno-raznim pričama.

12.9.2013.
9:18
VOYO logo

Nakon što je posljednjeg dana prijelaznog roka Mesut Özil stigao na Emirates za 50 milijuna eura, iz Španjolske su krenule priče da je Real prodao njemačkog reprezentativca zbog njegovog neprofesionalnog ponašanja i potpune zaluđenosti za Venezuelankom Aidom Yespicom, koju je, navodno, svako malo posjećivao u Parizu i Milanu, pa čak i na dan utakmica.

Mustafa Özil smatra da iza svega stoji predsjednik Reala Florentino Perez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo zato ako čovjek zarađuje milijune ne znači i da je častan. Perez nema ni trunke časti!", rekao je za njemački Bild Özilov otac i dodao.

"Mesut je ispao žrtveno janje, a ja pohlepni otac koji je želio puno novaca. Tužit ćemo Real Madrid zbog ove prljave kampanje", zaključio je Mustafa Özil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo i da je njemački reprezentativac stigao u London gdje će do subote trenirati s prvom momčadi Arsenala, te vjerojatno debitirati na gostovanju kod Sunderlanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo