OSTAJE ILI ODLAZI: / Trener Hajduka šokiran smjenama i ostavkama u klubu

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl
2.4.2016.
14:58
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

"To su ljudi s kojima sam surađivao i prolazili smo kroz loše situacije, a sada kad vam je dobro njih više nema i to je sigurno šok za momčad, ali nadam se da ćemo uspjeti prevladati to stanje jer Hajduk je iznad svih nas," rekao je Burić na konferenciji za novinare.

Razgovarao s Marasovićem

Po njegovim riječima, trenutak je sve samo ne dobar trenutak, jer momčad se nalazi pred završetkom sezone i važnim utakmicama, a usto se trebaju napraviti planovi rada za novu sezonu o čemu je već razgovarao i s novoizabranim predsjednikom Nadzornog odbora Slavenom Marasovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarski upit je li točno da će i on kao trener Hajduka podnijeti ostavku jer su otišli dužnosnici s kojima je surađivao, Burić je odgovorio da mu je jako teško.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostaneš šokiran, ne ide ti u glavu da se to dogodilo, jer nisam imao nikakvih saznanja o tome. Iskreno rečeno, sve ovo sam dočekao nespreman, a volim biti spreman za neke stvari kako na terenu tako i u svakodnevnom radu," dodao je Burić.

'Hajduk je u kompleksnoj situaciji'

Na pitanje jesu li točne informacije da će on kao trener preuzeti i dužnost sportskog direktora Hajduka nakon Vučevićeve ostavke, Burić je rekao kako je "vrlo neozbiljno tako tematizirati" jer su dužnosti trenera i sportskog direktora svaka za sebe zahtjevne i vremenski i tematski nespojive u jednoj osobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Burić je za bivšega predsjednika Uprave Hajduka Marina Brbića rekao da je vodio klub u vrlo teškoj situaciji i izvukao ga iz teške krize i napravio jako puno za ovaj klub. Po njegovim riječima, Hajduku će nedostajati i bivši predsjednik Nadzornog odbora Ljubo Pavasović Visković i šef omladinske škole Srđan Andrić. Istaknuo je kako je Hajduk trenutačno u jednoj "jako kompleksnoj situaciji", te je pozvao navijače da pomognu klubu u sadašnjoj situaciji i u što većem broju dođu na sutrašnju prvenstvenu utakmicu protiv Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo