STIGLA POTVRDA /

Osijek raskinuo ugovor s Kristijanom Lovrićem

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Iz kluba je stigla službena potvrda

22.8.2024.
13:30
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Osijek je u četvrtak raskinuo ugovor s Kristijanom Lovrićem, službeno je potvrđeno.

Image
LIJEP KOMPLIMENT /

Dinamo ima jednu od najboljih akademija u Europi, u leđa im gleda i Manchester City

Image
LIJEP KOMPLIMENT /

Dinamo ima jednu od najboljih akademija u Europi, u leđa im gleda i Manchester City

Lovrić i Osijek su sporazumno raskinuli ugovor koji je vrijedio do ljeta 2026. godine i sada je postao slobodan igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone nije konkurirao za nastupe nakon izbacivanja iz ekipe jer je nastupio na malonogometnom turniru u Velikoj Gorici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Osijek je stigao kao veliko pojačanje 2022. godine i u bijelo-plavom dresu upisao 64 nastupa te 11 golova i asistencija. Za njega je Osijek prije dvije i pol godine platio Gorici više od dva milijuna eura, no već dugo vrijeme ne igra svoj najbolji nogomet.

"Osijek je jedna od najljepših priča u mome životu! Upoznao sam ovdje puno dobrih ljudi, stekao nova prijateljstva i ne mogu reći ništa loše ni o klubu, ni o gradu. Naprotiv, samo ono lijepo će mi ostati u sjećanju. Nekada se stvari u životu, pa tako i u nogometu ipak ne poklope kako svi želimo. Mislio sam da će biti puno ljepše, rezultatski uspješnije, da ćemo napraviti nešto veliko, zbog toga sam uostalom i došao. Moram reći da su me umnogome zaustavile i ozljede koje sam imao, spriječile me da pružim zaista sve ono što znam i mogu. Navijačima dugujem jedno veliko hvala na svemu, učinili su me prilikom dolaska u Gradski vrt najsretnijim čovjekom na svijetu! Onaj doček ću zauvijek pamtiti, to je trebalo doživjeti i zbog njih mi je najviše žao što nismo bili prvaci, kada smo se one sezone borili za titulu. Imat ću tu emociju zauvijek. Hvala svima u klubu, baš svima s kojima sam surađivao. NK Osijek ostaje u mome srcu i želim mu sve najbolje. Igrači odlaze, mijenjaju se, a klub i navijači ostaju. Sretno, Bijelo-plavi!", rekao je Lovrić.

LIGA NACIJA: Utakmice hrvatske reprezentacije gledajte na platformi Voyo na kanalu Nove TV, gdje god se nalazili. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo