Nakon Dinama 'pala' i Lokomotiva: 'Urota? Idiota je uvijek bilo i bit će'

Nakon što je pobijedio Dinamo u Gradskom vrtu, najslabiji gost lige Osijek je na Maksimiru upisao prvu gostujuću pobjedu sezone protiv Lokomotive (2:1).

4.4.2014.
20:29
VOYO logo

Osječani su već u 8. minuti šokirali 'Lokose' pogotkom Šorše na asistenciju Mišića, no domaćini odgovaraju još u prvom poluvremenu.

Begonja je iznudio jedanaesterac, koji je skrivio vratar Osijeka Mikulić, a Pjaca zabija iz kaznenog udarca za poravnanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja prvog, a i u drugom poluvremenu, Lokomotiva je bila opasniji suparnik, no domaćini su propustili nekoliko prilika te su kažnjeni, u 88. minuti udarac Barišića odbija se od stopera Lokomotive Barbarića te vara vratara Zeleniku.

Osijek je ovom pobjedom došao do nova, važna tri boda u borbi za ostanak te sada 9. Slaven Belupu, koji ima utakmicu manje, bježi 4 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da smo prezadovoljni i presretni, iako nismo bili na razini na kojoj sam ja očekivao. Lokomotiva je bila bolja, dominirala, imala veliki broj šansi… No neću gledati u zube ovoj pobjedi. Prilično nas je uzdrmala ozljeda Josipa Mišića i nismo uspjeli uspostaviti ama baš nikakvu igru. Ali nećemo se osvrtati na to, čestitam svojim igračima", rekao je nakon utakmice za Sportske novosti trener Osijeka Tomislav Rukavina te na kuloarske priče o namještanju odgovorio:

"Grad je preponosan, prepošten, a moji dečki zaslužuju malo više poštovanja. Nikome ne dozvoljavam da baca blato na klub, igrače pa i na mene. Nije pošteno, nije lijepo, da si ti ljudi dozvoljavaju takve stvari", kazao je Rukavina, a trener Lokomotive Tomislav Ivković dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam Osijeku na pobjedi, nama se nažalost desio nogomet. Imali smo previše šansi da ne bismo bili na kraju kažnjeni. Silno nam je teško, kad znaš da si bio bolji, da si igrom zaslužio pobijediti… Urota? Idiota je uvijek bilo i bit će, vidim da smo se borili za Hrvatsku da bismo razmišljali na jugoslavenski način. Mislim da nijedan režiser na svijetu ne bi mogao izrežirati pobjedu Osijeka na ovakav način. Onaj tko je gledao utakmicu vidio je da ona nije mogla biti nogometnija nego što je bila."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo