OSIJEK I DALJE GORI ZBOG POKLONA MAMIĆU: / 'Odvratan potez za koji nema oprosta'

Image
Foto: Screenshot/Facebook NK Osijek
13.9.2016.
15:33
Screenshot/Facebook NK Osijek
VOYO logo

Čelnici Osijeka još su se u ponedjeljak ispričali navijačima i svoj potez proglasili šalom, ali mnogi su poklanjanje dresa Mamiću doživjeli kao dodvoravanje nogometnom moćniku. Priopćenjem se u međuvremenu oglasila Osijekova navijačka skupina Kohorta koja je žestoko osudila potez klupske vrhuške.

Image
OSIJEKOV AUTOGOL: /

'Vi ste je*eni idioti' - navijači ih natjerali na ispriku zbog fotografije s Mamićem

Image
OSIJEKOV AUTOGOL: /

'Vi ste je*eni idioti' - navijači ih natjerali na ispriku zbog fotografije s Mamićem

'Ljaga na sve kvalitetno učinjeno'

"U trenucima kada su godinama mučeni navijači Osijeka napokon počeli uživati u rezultatskom uspjehu, ljudi u klubu nisu uspjeli. Sveti dres s isprintanim 'Maminho' odlučili su pokloniti osumnjičeniku za najteža kaznena djela, osobi koja je simbol svega lošega u hrvatskom nogometu i društvu… Jednom degutantnom fotografijom bačena je ljaga na sve kvalitetno učinjeno do sada. Istinskim navijačima Osijeka u trenutku su uspjeli zgaditi i ugasiti i najmanji tračak vjere u sportski uspjeh koji ovaj grad očajnički čeka gotovo 20 godina", priopćila je Kohorta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikakva isprika neće i ne može isprati novo pljuvanje u lice i bacanje kluba deset koraka unatrag. Navijački glas je jasan i bit će u osudi odvratnog poteza za kojeg nema oprosta! Niti u jednom trenutku nikome i nigdje nećemo dopuštati ovakve gnjusne činove i prljanje svetog dresa. To neće dopustiti jedini i najveći vlasnici kluba, oni koji su ga u gotovo bezizlaznim situacijama održavali na životu i bili njegova jedina snaga, stoga naša reakcija na ovo sramoćenje neće izostati", zaključak je navijačke skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Gospodsko ponašanje'

Osijekov predsjednik Ivan Meštrović poklon Mamiću je opisao kao gospodsko ponašanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi to doživljavamo kao sportsku gestu i gospodsko ponašanje. To je stvaranje mostova, a ne rušenje. Mi ćemo se ponašati kao gospoda i tako ćemo se nastaviti ponašati", poručio je Meštrović čiji je klub u subotu senzacionalno pobijedio Dinamo (1-0) usred Maksimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo