Mamićevi dječaci bacili kladitelje u trans!

Baš kao što su mnogi iskusni prognozeri klađenja najavljivali, Osijek i Dinamo odigrali su u prvoj utakmici finala Hrvatskog kupa - remi, bez ijednog postignutog gola.

2.5.2012.
21:00
VOYO logo

Pred oko osam tisuća gledatelja u osječkom Gradskom vrtu, Osijek i Dinamo odigrali su bez golova (koeficijent 3,8). Iako su se domaćini silno trudili doći do prednosti uoči uzvrata na Maksimiru, koncentrirana obrana Modrih nije popustila.

No, u prvih 20 minuta Osječani su u nekoliko navrata imali priliku svladati Kelavu. Već u prvoj minuti priliku je imao Maglica, ali je sjajnom intervencijom vratar hrvatskog prvaka spasio svoju momčad. Pokušao je nekoliko minuta kasnije i Jugović, no učinak je bio isti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon početnog naleta 'bijelo-plavih', Dinamo je uspostavio kontrolu na terenu, preuzeo inicijativu i žestoko stisnuo domaćine. Najveću je priliku na utakmici imao Beqiraj u 79. minuti, ali je njegov udarac odsjeo na gredi.

Osim spomenutog vrijedi istaknuti situaciju iz 60. minute kada je umalo došlo do tučnjave. Naime, gotovo cijelu utakmicu Jugović je sjajno markirao Sammira, i naprosto mu nije dao disati, a Brazilac je naklon jednog žešćeg duela nasrnuo na Osječanina. Ipak, umiješali su se igrači koji su otklonili mogućnost većeg ekscesa, a glavni sudac je obojici dao samo usmenu opomenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka će dakle pasti u uzvratu na Maksimiru gdje je, budimo realni, Dinamo apsolutni favorit i gdje bi samo nekakva luda utakmica Osijeku mogla donijeti toliko željeno Rabuzinovo sunce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo