OREŠČANIN NAKON STRAŠNE NESREĆE ZA GORICU: / 'Najgore prognoze su točne. Svi smo u šoku'

Image

Krznar je odmorio neke igrače, ali je zadržao većinu najvećih zvijezda u prvih 11

21.3.2021.
20:17
VOYO logo

Tri dana nakon povijesne pobjede nad Tottenhamom koja je Dinamo odvela u četvrtfinale Europske lige, Modri su u derbiju 26. kola Prve HNL na stadionu Maksimir pobijedili Goricu s 1:0 vrativši se na vrh ljestvice. U 52. minuti teško se ozlijedio Suk kojeg je odvela Hitna pomoć, a iz kluba su javili kako će već danas biti operiran.

"Očekivano teška utakmica za nas. S druge strane smo imali jednu od najboljih momčadi u ligi, momčad koja ima svoje neke mehanizme koje je teško braniti, odmah na početku smo imali priliku za riješiti sve, a nakon toga je bila dosta ravnopravna utakmica s nekoliko naših prilika. Zadnjih deset minuta se dogodio neki mentalni umor, nakon Europe je sljedeća utakmica odmah teška. Imali smo ovaj put i sreće i znanja, ali ne dogodi se često da tu utakmicu dobro prođeš. I mi smo suzdržano slavili zbog Sukove ozljede, iskreno nam je žao zbog toga", rekao je nakon utakmice trener Dinama Damir Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DINAMO NAKON SENZACIJE PROTIV SPURSA SLAVIO U DERBIJU KOLA: /

Petković zabio za pobjedu pa se ozlijedio, stradao i veznjak Gorice

Image
DINAMO NAKON SENZACIJE PROTIV SPURSA SLAVIO U DERBIJU KOLA: /

Petković zabio za pobjedu pa se ozlijedio, stradao i veznjak Gorice

"Dinamo je kvaliteta"

Krznar je odmorio neke igrače, ali je zadržao većinu najvećih zvijezda u prvih 11.

"Mogli smo osvježiti i više igrača, ali mislim da smo ovako pokazali respekt prema Gorici, trebala nam je jača postava. Mislim da nam desetak igrača odlazi u reprezentaciju, ali to je sudbina svih klubova i želja svih nas da više vrijedimo. Onih 12 koji nam ostaju, radit ćemo s njima i oni su nam neprocjenjivo važni. Imamo samo 3-4 dana pauze do kraja sezone između utakmica. Opet spletom okolnosti idemo u Šibenik s jednim i pol treningom, ali imamo 12-13 dana da mozgamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je komentirao i trener Gorice Siniša Oreščanin:

"Mislim da su najgore prognoze točne. Još sam pod ovim dojmom tako da mi je ova utakmica manje bitna. Nisam doktor, to će oni procijeniti koliko ga neće biti, ali eto”, rekao je nakon utakmice za ArenaSport trener Gorice Siniša Oreščanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica je jako dobra da vidimo gdje smo, problemi su nam bili u početcima poluvremena, kako jednog, tako i drugog. Pozitivni smo oko utakmice, ali ova nesreća nam miješa osjećaje... Rijeka je za dva tjedna, otom-potom... Ima vremena", kazao je Oreščanin.

"Dinamo je kvaliteta, jako su dobri na malim prostorima. Nakon tri dana odmora možemo dalje krenuti s prvenstvom. Mi smo napravili dobar stisak tako da je gol dosta visio u zraku", rekao je Oreščanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo