OPASNA IZJAVA MOGLA BI SPASITI PERIŠIĆEVU KARIJERU: / Legenda Bayerna popljuvala zvijezdu - 'Nemojte ga dovesti'

Image
Foto: Profimedia
31.5.2020.
15:12
Profimedia
VOYO logo

Još je prošloga ljeta Bayern već sve dogovorio sa zvijezdom Manchester Cityja, Nijemce, Leroyem Saneom, ali transfer je u zadnji trenutak propao jer se mladi krilni napadač teško ozlijedio. Međutim, Bavarci izgleda nisu izgubili interes za Saneom i planiraju ga dovesti ovoga ljeta, a ta se ideja nikako ne sviđa klupskoj legendi Willyju Sagnolu.

Sagnol je u Munchenu proveo devet godina i odigrao je više od 250 utakmica, pet je puta osvajao ligu, a jednom i Ligu prvaka, pa je njegova riječ itekako važna i ima težinu. Sagnol se danas bavi nogometnom analitikom i njemu se nikako ne sviđa ideja da Sane dođe u Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

File photo dated 09-03-2019 of Manchester City's Leroy Sane reacts to a missed chance during the Premier League match against Watford at the Etihad Stadium, Manchester.,Image: 418558380, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publica..., Model Release: no

Spas za Perišića?

"On ne odgovara Bayernu kada je u pitanju karakter. Njegova forma nije konstantna i on je vrlo povučen. Za mene, on uopće ne odgovara Bayernu. Imao je mnogo problema u Manchester Cityju i u reprezentaciji", pojasnio je Sagnol.

Ipak, smatra da bi Bayern svoj fokus trebao prebaciti na Kaija Havertza, trenutno možda najbolje mladog igrača u Njemačkoj i jednog od najboljih u Europi. Havertz u dresu Leverkusena ove sezone zaista briljira, u 26 utakmica zabio je 11 golova i podijelio pet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja spomenuti i kako bi nedolazak Sanea svakako značio više prilika za Ivana Perišića, kojem bi Sane bio glavna konkurencija, a ovako, ako ovaj ne dođe, možda još dobije šansu igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo