ONI SU BUDUĆNOST BARCELONE: / Ajaxov fantastični dvojac stigao je u Kataloniju

Image
Foto: PROFIMEDIA

S nizozemskim velikanom dogurali su ove sezone sve do Lige prvaka, a uspjeli su izboriti i dvostruku krunu u Nizozemskoj

18.5.2019.
11:02
PROFIMEDIA
VOYO logo

Teško da su i Rolling Stonesi i rock zvijezde sličnog kalibra dočekani kao dvojica mladih Nizozemaca sinoć kasno na aerodromu u Barcleoni. Ajaxov fanstastični duo Frankie De Jong i Matthijs De Ligt stigli su u Kataloniju i sad bi sve priče oko njihovih transfera trebale biti završene.

De Jong je već potpisao ugovor s Barcelonom, dok će De Ligt to uskoro učiniti. Barcelona je za De Jonga pripremila 75 milijuna eura, dok se za De Ligta još uvijek ne zna koliko će koštati kataonski klub., no mogla bi i njegova cijena prebaciti cijenu njegovog dobrog prijatelja Frenkieja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GRIEZMANN ZAPEO IZMEĐU DVIJE VATRE: Pompozno napustio Atletico pa primio vijesti iz Barcelone koje mu se nimalo neće svidjeti

Barcelonina obrana ove je sezone curila na sve strane. Bez Samuela Umtitija izgledali su kao da se ne mogu braniti ni protiv kadeta Real Sociedada, a veliko poboljšanje na tom polju trebali bi im donijeti sjajni Ajaxovi mladići čija je specijalnost upravo odlična igra u obrani. S nizozemskim velikanom dogurali su ove sezone sve do Lige prvaka, a uspjeli su izboriti i dvostruku krunu u Nizozemskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo