ON NEĆE POSTATI PRVI HRVAT U MAN UNITEDU: /

Engleski velikan odustao od dovođenja Vatrenog, za sve je 'kriv' Pogba

Image
Foto: PIXSELL

Važeći ugovor ima do ljeta 2021. godine

14.3.2019.
15:25
PIXSELL
VOYO logo

Manchester United više nije zainteresiran za dovođenje Barceloninog hrvatskog veznjaka Ivana Rakitića, tvrdnja je dijela engleskih medija koju prenosi nogometni portal Football Espana.

Razlog odustanja od ideja počiva u preporodu Paula Pogbe čija je forma opet na zavidnoj razini, dodaje se i podsjeća na aktualnu situaciju hrvatskog reprezentativnog nogometaša u Barceloninoj momčadi. Preciznije, podsjeća se na kronologiju medijskih napisa koji svako malo 'sele' i 'vraćaju' Rakitića na stadion Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Vidala i Mela stigao i De Jong

Do ljeta 2021. ugovorno je Rakitić vezan za španjolske prvake koji već neko vrijeme gomilaju igrače veznog reda, među kojima je i još uvijek Ajaxov igrač Frenkie De Jong koji treba stići u ljetnom prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom se podsjeća na interes Intera, riječi Rakitićeva agenta Artura Canalesa prema kojem hrvatski veznjak sigurno ostaje u Barci, ali i na to da postoji još klubova koji ga žele dovesti. Poput Chelseaja.

Dvanaest naslova

Tu je i dio priče o povećanju plaće do kojeg nikako da dođe unatoč navodnom obećanju klupskog vrha kao i podsjećanje na odbijenu ponudu Paris Saint-Germaina.

Kao igrač Barcelone kojoj se priključio 2014. godine Rakitić je osvojio dvanaest naslova među kojima i jedan u Ligi prvaka te tri u španjolskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo