'ON JE PAPA, KRALJ I KARDINAL': / Bivši Realov napadač progovorio o Perezu; 'Pa pogledajte što je Modriću napravio'

Image
Foto: AFP

Hrvatski veznjak je prije malo više od dvije godine bio na vratima Intera

8.1.2021.
15:04
AFP
VOYO logo

Bivši napadač Real Madrida AntonioCassano prisjetio se vremena provedenog u klubu te je posebno istaknuo utjecaj predsjednika Florentina Pereza. Nekadašnji talijanski reprezentativac, koji je na Santiago Bernabeu igrao od 2006. do 2008., progovorio je o toj temi tijekom chata s Cristianom Vierijem.

"Real je nešto sasvim drugačije od ostatka svijeta. U ovom trenutku Florentino Perez je papa, kralj i kardinal. Ako ti odluči ponuditi jednogodišnji ugovor, a ti imaš dogovor s nekim drugim klubom koji ti nudi trogodišnji ugovor, on će odlučiti hoćeš li ostati. Pogledaj, LukaModrić je skoro bio otišao, na kraju je ostao i osvojio Zlatnu loptu. S Cannavarom je bilo isto. Te je godine igrao dobro u Juventusu, a nagradu su mogli dati Buffonu ili Zidane da nije bilo onog udaranja glavom na SP-u", rekao je Cassano. Kao što je poznato te 2006. Cannavaro je napustio Juve i prešao u Real i krajem godine bio proglašen Zlatnom loptom. Modrić je pak nakon Rusije bio na korak do Intera, ali je ostao i malo potom isto osvojio prestižno priznanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zlatan Ibrahimović se našalio oko Zlatne lopte prije nekoliko godina kada je izjavio da je Florentino Perez uvijek osvaja", podsjetio je Talijan,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimović je svoju tvrdnju iznio 2018.

"Messi se natjecao za Zlatnu loptu s Florentinom Perezom, a ne Cristianom Ronaldom", čuvene su riječi švedskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo