Olić objasnio suludu priču o otpisivanju Mandžukića

'Bayern ima samo Mandžukića, Pizzaro ne igra, pa iako bi Guardiola najradije igrao bez napadača, ne vidim zašto Lewandowski i Mandžukić ne bi mogli zajedno', predložio je Ivica Olić.

26.3.2014.
14:01
VOYO logo

Hrvatski navijači dugo se već pitaju nije li moguća prodaja Marija Mandžukića jedan neracionalni, gotovo suludi potez Bayerna.

Mandžo se i ove sezone potvrdio kao ponajbolji igrač bavarske megamomčadi, prvi je strijelac Bundeslige, a taj mu je naslov lani zamalo izmaknuo isključivo voljom bivšeg trenera Juppa Heynckesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dok sam još ja bio u Bayernu, dakle prije dvije godine, već se naveliko govorilo o kupnji Lewandowskog. Mandžukića još nije bilo u Münchenu, a Lewandowski je već bio u njihovim nacrtima. Čekali su dvije godine, makar su imali Gomeza i dobili Mandžukića, kakvom se nisu nadali. I pored takvog Mandžukića, koji igra iznad svih očekivanja, i dalje inzistiraju na Lewandowskom. Davno su to odlučili i dogovorili, međutim, ne vidim zašto bi Mandžukić zbog toga morao promijeniti klub. Zapravo, Bayern ima samo Mandžukića, Pizzaro ne igra, pa iako bi Guardiola najradije igrao bez napadača, ne vidim zašto Lewandowski i Mandžukić ne bi mogli zajedno. Ili svakome 30 utakmica u sezoni. Pitanje je samo trebaju li treneru Pepu Guardioli uopće napadači?", objasnio je cijelu priču Ivica Olić u razgovoru za Sportske novosti i poslao Mandži prilično dobar savjet:

//www.youtube.com/embed/9vM3y877EkU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mandžukić ima čvrst ugovor u najboljem svjetskom klubu i ne bi ga to trebalo previše opterećivati. Naravno, odlučit će on i njegov menadžer. Ja sam se u Bayernu naigrao pored Gomeza i Klosea. Mandžo se nikoga ne boji i ne vidim u Guardiolinom doziranju problem. Pa i Bayernove ikone, Schweinsteiger i Thomas Müller neke utakmice sjede na klupi. Da sam na Mandžinom mjestu - ostao bih!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo