Odlazi iz Manchestera da ispuni svoj san

12.7.2011.
21:52
VOYO logo

Joorabchian vjeruje kako će se ovaj posao vrlo brzo završiti, unatoč tome što City inzistira na minimalnoj odšteti od 55 milijuna eura. Naime, presudna bi mogla biti želja Teveza, koji bi karijeru vrlo rado nastavio u Brazilu.

"Pregovori su već započeli. Corinthians je dao ponudu, sad sve ovisi o Manchester Cityju. Tevezov san je da ponovno odjene dres brazilskog kluba. Želi se vratiti jer sanja o osvajanju Copa Libertadoresa", rekao je igračev agent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

27-godišnji Tevez u Corinthiansu je proveo godinu i pol nakon dolaska iz Boca Juniorsa za 15 milijuna eura. Iz brazilskoj je kluba otišao u ljeto 2006. na Otok, u West Ham. Nakon Čekićara, u karijeri je još zaigrao za dva Manchestera, United i City.

Želi li se vratiti u Brazil, Tevez, Corinthians i Manchester City morat će ubrzo pronaći rješenje jer prijelazni rok u Južnoj Americi završava 20. srpnja. Propadne li ovaj transfer, na stolu Tevez ima i druge opcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Corinthians je prioritet, ali imamo i druge mogućnosti. Tevez je najbolji igrač engleske lige prošle godine, a bio je i najbolji strijelac momčadi dvije uzastopne godine", kaže Joorabchian.

Riječi Tevezovog agenta potvrdio je i sportski direktor brazilskog kluba Monteiro Alves.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim davati lažne nade našim navijačima, ali pokušat ćemo napraviti sve što možemo da dovedemo Teveza, to je sve što mogu reći. To je san koji želimo ostvariti", zaključio je Alves.

Vezani članci:

arti-201107041102006 arti-201106270141006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo