ODBACIO NEVJEROJATNO BOGATSTVO: / Zlatan Ibrahimović odbio sto milijuna eura

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Premda je u poznim igračkim godinama, švedski napadač Zlatan Ibrahimović oduševljava u Manchester Unitedu na jednak način na koji je to radio i u klubovima u kojima je ranije igrao.

30.9.2016.
19:38
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Jedan od najboljih napadača svijeta pristupio je u ljetnim mjesecima klubu s Old Trafforda nakon odrađenog ugovora u Paris Saint-Germainu za kojeg je od 2012. do 2016. postigao klupski rekord od 156 postignutih golova, među kojima i 50 samo u sezoni 2015/16.

Uspješan je i golgeterski raspoložen Ibrahimović bio u Milanu, Barceloni, Interu, Juventusu, a sve to omogućilo je nogometašu koji će 3. listopada proslaviti 35. rođendan da u završnoj fazi karijere stigne i do Manchester Uniteda. Budući da je bio u statusu slobodnog igrača, United nije trebao škrtariti na njegovim primanjima, no ako je vjerovati riječima njegova agenta Mina Raiole, Ibrahimović je pred sobom imao ponudu koja je doslovce nevjerojatna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postojao je interes niza najjačih europskih klubova, zainteresirani su bili i u MLS-u, ali i u Kini odakle je i stigla ponuda da ondje dođe za sto milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je najbolji. Odbio je sto milijuna eura neto od Kineza. Ne želi novac, želi pobjeđivati", tvrdi Raiola za svog igrača koji je ugovorno vezan za United do kraja ove sezone.

Postoji u njegovom ugovoru s klubom i opcija produljenja za dodatnih godinu dana, no navodno su u Unitedu toliko zadovoljni da su ga spremni vezati do 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Ibrahimović u engleskom velikanu godišnje zarađuje oko 14,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo