HVALA I DOVIĐENJA

OD JUNAKA DO BEDAKA: Manchester United spreman je kapetanu Rooneyju dati novac da ode iz kluba

Čelni ljudi engleskog nogometnog velikana Manchester Uniteda najozbiljnije razmišljaju isplatiti preostale ugovorene rate kapetanu momčadi i engleske nogometne reprezentacije Wayneu Rooneyju kako bi ga se riješili i prije isteka dogovorene suradnje.

Indenpendent piše da je riječ o svoti koja bi mogla biti i 26 milijuna funti kojom bi se Rooney namirio 20 mjeseci prije dogovorenog završnog datuma zajedničke suradnje. Rooney je utakmicu protiv Slovenije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo započeo na klupi i odigrao posljednjih dvadesetak minuta, a i klupski menadžer Jose Mourinho umanjio je njegovu ulogu u Unitedu.

Pretpostavlja se da Rooney tjedno od kluba prima oko 300,000 funti i čelnici kluba spremni su na potez kojim bi skratili vrijeme koje bi trebali provesti zajedno, a pritom se spominje i posudba u neki od zainteresiranih klubova. Jasno, 30-godišnjak koji od 2003. brani boje izabrane vrste zanimljiva je lovina klubovima iz Sjedinjenih Američkih Država, ali i Kine koji bi njegovo dovođenje bila spremni bogato platiti i koji su to već pokušali iznosom koji je, kako je sam potvrdio, imao osam nula.

OD IZNOSA BOLI GLAVA: Rooney poznatom voditelju otkrio što su mu nudili Kinezi

Posebno je Rooney interesantan nekadašnjem engleskom izborniku Sven-Göranu Erikssonu koji vodi bogati Shanghai SIPG u kojem je Brazilca Hulka učinio jednim od najskupljih nogometaša svijeta s ugovorom koji mu jamči 20 milijuna eura po sezoni.

Povratak na Net.hr