OČAJNI MAMIĆ KRENUO U OBRAČUN: / 'To je sramota!'

Image
Foto: Pixsell, Davor Višnjić
9.8.2015.
12:01
Pixsell, Davor Višnjić
VOYO logo

Dinamo i Rijeka su odigrali derbi u 5. kolu za zaborav, a nakon subotnje predstave Zoran Mamić se obrušio na navijače Dinama.

" Zavidim Rijeci na navijačima, irončno mogu reći da sam sretan našom publikom. Nas se prati vrijeđanjem i pljuvanjem, vrijeđa se sve, od mene, pa do igrača. Tako se ne bodri klub, to se radi kao što to rade riječki navijači. Mene je sramota da imamo ovakvu atmosferu na stadionu nakon ovakvih rezultata. Svjestan sam da će biti polemike, da će me i dalje napadati, i dalje vrijeđati. Na to sam navikao, neka bude toga još više, neka me vrijeđaju, ali neka bodre momčad", smatra Dinamov trener.

Novinare je zanimalo da li je to zbog zviždanja Machadu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije problem zviždanje Machadu, na to smo bili spremni, ali publika vrijeđa sve igrače. Mi to jako dobro čujemo, to je nenormalno. I neprimjereno. Možete se slagati ili ne slagati, ali momčad i igrači se ne smiju vrijeđati. Od tzv. kulturnog zapada. To je sramota."

Što se same utakmice tiče, Dinamov trener je rekao za klupsku stranicu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam igrom momčadi. No, mi nismo izgledali dobro, treba reći da Rijeka igra dobro, mi nismo bili u takvom ritmu. Rezultati su nam dobri, nismo izgubili 50-ak domaćih utakmica u nizu, u vrhu smo tablice, afirmiramo mlade igrače, imamo šansu za Ligu prvaka", zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo