BRAVO, MAJSTORE! / Novo veliko priznanje za Matea Kovačića: Ovo je samo novi dokaz o kakvom se igraču radi

Image
Foto: Profimedia

Kovačić je uvršten u momčad kola prema dvije relevantne statističke stranice - Who Scored i SofaScoreu

14.9.2021.
12:19
Profimedia
VOYO logo

Mateo Kovačić je prvi put u Premier ligi u istoj utakmici postigao pogodak i imao asistenciju, zahvaljujući čemu je europski prvak Chelsea na svom Stamford Bridgeu svladao Aston Villu s 3:0 u dvoboju 4. kola engleske Premier lige proteklog vikenda.

Kovačić je u 15. minuti sjajnim dodavanjem izbacio Romelua Lukakua u sjajnu priliku, koju je belgijski napadač iskoristio za svoj prvi pogodak u dresu Chelseaja na Stamford Bridgeu. Iako je Aston Villa bila vrlo opasna, zahvaljujući sjajnim intervencijama Edourada Mendyja domaća momčad je sačuvala mrežu, a bila je kirurški precizna u realizaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 49. minuti je Mateo Kovačić osjetio kratko dodavanje gostujućeg kapetana Tyronea Mingsa prema vrataru Jedu Steeru, prvi došao do lopte i proslijedio ju u mrežu.

Image
POHVALE NE PRESTAJU /

Talijani pišu hvalospjeve Anti Rebiću: 'Hrvat je ratnik i vođa u Milanu'

Image
POHVALE NE PRESTAJU /

Talijani pišu hvalospjeve Anti Rebiću: 'Hrvat je ratnik i vođa u Milanu'

Mateo u momčadi kola

Kovačić je tako po prvi put u Premier ligi zabio i asistirao u istoj utakmici. To mu je treći put da mu je tako nešto pošlo za rukom u ligama petice. Prvi put u dresu Intera protiv Sassuola 2014. godine, a drugi put je to napravio kao veznjak Reala tri godine kasnije. Bilo je to u susretu sa Sociedadom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato ni ne čudi da je Mateo dobio novo veliko priznanje. Naime, Kovačić je uvršten u momčad kola prema dvije relevantne statističke stranice - Who Scored i SofaScoreu.

Hrvatski reprezentativac ponovo je pokazao o kakvom se tu igraču radi. Društvo mu u najboljoj momčadi kola prave Cristiano Ronaldo, Romelu Lukaku, Trent Alexander-Arnold i još mnoge zvijezde Premier lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo