'POGINUT ĆU ZA HAJDUK' / Novi trener Bijelih izjavom zapalio Split i Dalmaciju: To može biti jako opasno

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

'Znam što Hajduk znači ljudima. Ja sam profesionalac. Sada sam u Hajduku i 'poginut ću' za njega'

5.11.2021.
17:15
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Novi trener Hajduka Valdas Dambrauskas u subotu ima trenerski debi na klupi Bijelih.  Od 17:05 na Poljudu Hajduk igra protiv Hrvatskog dragovoljca.

Image
ODLIČAN DEBI /

Hajduk s novim trenerom lagano i uvjerljivo uzeo bodove protiv Dragovoljca na Poljudu

Image
ODLIČAN DEBI /

Hajduk s novim trenerom lagano i uvjerljivo uzeo bodove protiv Dragovoljca na Poljudu

Dambrauskas je preuzeo momčad prije tri dana, odradio je par treninga, a u subotu će probati uzeti prve bodove protiv fenjeraša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši trener Gorice ima težak zadatak pokrenuti momčad kojoj u posljednje vrijeme baš i ne ide. Hajduk je prosipao bodove na sve strane i to protiv momčadi protiv kojih je morao pobjeđivati.

Danas je od 13 sati Hajduk održao pressicu s novoizabranim trenerom prve momčadi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam očekivao ovo, ali kad Hajduk zove ne možeš reći ne. Znam što Hajduk znači ljudima. Ja sam profesionalac. Sada sam u Hajduku i 'poginut ću' za njega", kazao je Dambrauskas i zapalio Split i Dalmaciju, navijački puk Bijelih koji obožava ovakve izjave. "Poginut za Hajduk se mora ako triba", reći će Torcida...

No, isto tako Dambrauskas mora znati kako navijači Hajduka jako dobro pamte stvari i sve izrečeno trebat će imati pokriće. Poznata je dobro ta splitska euforija koja se zna dići do neshvatljivih razina ali isto tako često zna pasti dolje i eksplodirati, stvoreni iz toga "balon nezadovoljstva".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ustoličenje Dambrauskasa na klupu Hajduka posljednja je šansa aktualnoj vlasti i klubu da se rezultatski konačno krene naprijed. Jer, u slučaju kiksa i s Dambrauskasom, navijači će pokazati palac dolje a svi znamo što to na Poljudu znači...

'To su samo tračevi'

Novinare na presici je zanimala i kronologija dolaska na Poljud i kada su započeli prvi kontakti s upravom Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam vam ja to, ne pratim bugarske medije niti tračeve ali ako su to rekli čim sam napustio Ludogorec, onda su to samo tračevi, a sada mogu samo reći da sam sretan što sam dio Hajduka i što mi je dano povjerenje. Želim pokazati da će Hajduk biti velik ponovno, ja sam tu da im pomognem, rekao je Litavac na pitanje o bugarskim medijima, koji su izjavili kako je pregovore s Hajdukom započeo odmah nakon napuštanja klupe Ludogoreca.  

Što je još Dambrauskas rekao čitajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo