NOVI ŠEF FIFE NAJAVIO REVOLUCIJU: / Svjetska prvenstva više neće biti ista

Image
1.3.2016.
20:18
VOYO logo

"Nije tajna da vjerujem u povećanje broja momčadi na 40. Na taj način osam će reprezentacija dobiti priliku sudjelovati na prvenstvima i još veći broj će dobiti mogućnost za sudjelovanje", poručio je Infantino.

Najvažniji sport na svijetu

Osim toga progovorio je o važnosti nogometa te je poručio kako je to najljepši i najvažniji sport na svijetu. Također uskoro bi se trebala donijeti odluka o korištenju video tehnologije na utakmicama, čemu se ranija struktura snažno protivila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogomet ima svoj tok i suca koji donosi važne odluke tako da moramo vidjeti kakav će utjecaj imati tehnologija na protočnost igre. Što prije moramo započeti s testiranjima", poručio je Infantino te je otkrio što je presudilo u njegovoj pobjedi na izborima za predsjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno sam putovao i svojim očima vidio kakve su potrebe. Puno možemo učiniti s malo toga. Moramo ulagati u programe napravljene za svaku zemlju pojedinačno. Nisu jednake potrebe u Butanu, Madagaskari, Švicarskoj ili Paragvaju. Moramo na svaku zemlju gledati posebno", zaključio je Infantino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo