NOVI NAPAD STARE DAME: / Iz Juvea progovorili o sudbini Mandžukića, a u pozadini se sprema bombastična razmjena velikana

Image
Foto: AFP, VALERY HACHE

Kako će izgledati Juventusov napad sljedeće sezone ostaje pitanje

29.5.2018.
17:43
AFP, VALERY HACHE
VOYO logo

Gonzalo Higuain i Mario Mandžukić u Juventusu su ove sezone igrali značajne uloge, ali ovog ljeta mogli bi napustiti Torino i sreću pronaći negdje drugdje. Potpredsjednik Stare Dame Pavel Nedved rekao je da će vidjeti kako će se rasplesti situacija oko njih dvojice.

MOURINHO SE RASPITIVAO ZA MANDŽUKIĆA: Iz Juventusa stigao ekspresan odgovor, poznata sudbina Vatrenog

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo zabrinuti. Higuain je naš igrač i ima ugovor", rekao je Nedved, a prenosi Football Italia. "Vidjet ćemo što će se dogoditi nakon Svjetskog prvenstva...Mandžukić? Igrači moraju biti uvijek sretni. Ne smiješ ih sputavati. Zajedno ćemo donijeti odluku", objasnio je legendarni Čeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojavili su se natpisi u talijanskim medijima kako je na pomolu velika razmjena Intera i Juvea. U smjeru Milana išao bi baš Higuain, a u drugom sjajni napadač Intera, također Argentinac, Mauro Icardi. Navodno je Juve došao s ponudom Interu od 50 milijuna + Higuain za Icardija.

Mandžukić je s druge strane frustriran zbog uloge u Juveu, želio bi više igrati u vršku napada, a povezivan je s transferima u Kinu, ali i europske velikane kao što su Manchester United i Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo