NOVI NAPAD KINEZA: / Zvijezda Barcelone seli na Daleki istok?!

Image
Foto: AFP, YOSHIKAZU TSUNO

Kineski nogometni klubovi se ne zaustavljaju. Ove su zime iz Europe doveli niz zvijezda, ali kako prijelazni rok u najmnogoljudnijoj zemlji svijeta traje do 26.

9.2.2016.
18:40
AFP, YOSHIKAZU TSUNO
VOYO logo

Katalonski dnevni list El Mundo Deportivo u utorak tako donosi informaciju da je neimenovani kineski klub ponudio Barceloninom desnom beku Daniju Alvesu trogodišnji ugovor vrijedan 12 milijuna eura. Ne zna se koliko bi iznosila odšteta Barceloni, ali ne treba isključiti mogućnost dogovora.

Za Teixeiru 50 milijuna eura

Mundo Deportivo, naime, tvrdi da će čelnici europskog prvaka razmotriti ponudu kada stigne. Brazilac ima ugovor do ljeta 2017. godine, a uskoro će proslaviti 33. rođendan, pa ne bi bilo čudno da Barcelona odluči zaraditi na njemu. Ionako je u siječnju pravo nastupa stekao bivši igrač Seville Aleix Vidal koji također pokriva desnu stranu, tako da Katalonci već imaju adekvatnu zamjenu za Alvesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, kineski Jiangsu Suning je ove zime platio 50 milijuna eura za Alexa Teixeiru iz Šahtara, dok je Guangzhou Evergrande za Jacksona Martineza (Atletico) iskrcao 42 milijuna eura. Put Kine su posljednjkih dana otišli i Ramires (Chelsea), Fredy Guarin (Inter), Gervinho (Roma)...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo