NOVI KAPETAN HAJDUKA O CRNIM DANIMA I POZNATOM SLAVLJU GOLA: / 'Ma nema to veze s Messijem, posvetio sam gol kćerkicama'

Image
Foto: Pixsell

Hajduk je na Poljudu ostvario prvu pobjedu u HNL-u ove sezone

20.9.2018.
9:07
Pixsell
VOYO logo

Mijo Caktaš je na najbolji način zahvalio Zoranu Vuliću na ukazanom povjerenju. Nakon što mu je novi-stari trener Hajduka dodijelio kapetansku traku, nauštrb Josipa Juranovića, Caktaš je u utakmici sa Rudešom bio najbolji pojedinac Bijelih i igru okrunio sa dva pogotka.

'Kada nema rezultata, atmosfera je nikakva'

"Vjerojatno je i to utjecalo na navijače, ali i ukupno lošije igre i rezultati. Sve je to unijelo nesigurnost u momčad i nepovjerenje među navijače. Nadam se da će se to uskoro promijeniti, došao je novi trener, cijeli tjedan se super radilo, dobili smo utakmicu i sada je atmosfera puno bolja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije nam bilo lako, zaredali smo s par loših rezultata, a kad ne ide rezultat, onda i sve ostalo ne štima. Atmosfera ovisi o rezultatima, kad izgubiš i kad igraš loše, svi su nezadovoljni i atmosfera je nikakva. Kad dobiješ, onda je atmosfera dobra. To je svugdje tako, svugdje atmosfera ovisi o rezultatima" rekao je kapetan Hajduka za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podsjetit ću da sam ja ovo isto koljeno operirao te da smo u zadnje vrijeme dosta mijenjali podlogu. Trenirali smo i igrali malo na umjetnoj travi, pa malo na pravom terenu, pa na blatu..., i nije ni čudo da sam 'osjetio' koljeno. Nisam pauzirao, samo sam petnaestak dana radio odvojeno od momčadi s kondicijskim trenerom. Moje ozdravljenje nema veze s odlaskom trenera, bila je reprezentativna pauza, 15 dana bez utakmica, u kojoj bi se vratio i da je ŽeljkoKopić ostao trener", dodao je Caktaš.

"Ma, nema veze slavlje s Messijem, gol sam posvetio supruzi i kćerkicama. Molile su me kćerkice da im kupim dresove, pa sam im poklonio male dresove s brojem 10 i natpisom ''tata''. Bile su na utakmici, pa sam im pokazao dres neka znaju da mislim na njih i dok igram. Dobio sam žuti karton, je, bilo je glupo, ali nisam baš igrač koji dobiva previše žutih kartona", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo