BIT ĆE DRAMA U UZVRATU: / Hajduk i Split bez pobjednika!

Hajduk i Split na Poljudu su odigrali prvu utakmicu polufinala Hrvatskog kupa. Nakon 90 minuta, Hajduk i Split su odigrali 1:1, te će uzvrat u Parku mladeži odrediti putnika u finale.

8.4.2015.
15:00
VOYO logo

Gosti mogu imati više razloga za zadovoljstvo, jer su zabili gol u gostima i imaju prednost pred uzvrat. Početnih 0:0 za dva tjedna na njihovom igralištu ih vodi u finale. No, dalek je to put...

Hajduk i Split pokazali su lošiju utakmicu od Dinama i Rijeke, nije to bio nogomet za prste polizati, a ukoliko ste nakon pola sata igre morali nakratko van sa stadiona ili se odmaknuli od malog ekrana, propustili ste gotovo sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Split je poveo u 31. minuti iz jedanaesterca, Nižić je igrao rukom, a Erceg rutinski pogodio za vodstvo 'crvenih'. Slavlje gostiju se nije niti stišalo, već je Poljud eruptirao.

Maglica je zavaljao dva igrača Splita i idealno uposlio Sušića koji je samo s ruba peterca trebao postaviti nogu i izjednačiti. Tada je Hajduk napravio veliki psihološki posao. Jer, nakon poravnanja ubacili su Bijeli u višu brzinu. Na otvaranju drugog poluvremena, točnije od 45. do 55. minute, Splićani su imali inicijativu te su opsjedali vrata Zagorca, ali bez pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk se brzo ispuhao i inicijativa je prepuštena Crvenima, dok su Bijeli svoje prilike vrebali iz kontre. Gosti su ponovno mogli matirati domaćeg vratara. Marko Rog je 20 minuta prije kraja imao odličnu šansu.

Bio je u naletu u matnoj situaciji, imao je brzinu, loptu u svojimm nogama i široki prostor, ali nije imao ono najvažnije. Mirnoću da riješi matnu situaciju i donese prednost svojoj momčadi pred uzvrat na Parku mladeži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo