NOVI DISCIPLINSKI SUDAC PODIJELIO PRVE KAZNE: / Dinamo najteže stradao, Mance ostao bez tisuću kuna zbog prigovaranja sucu

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Predstavnik Rijeke udaljen je s klupe na utakmici Rijeka-Istra 1961 u 59. minuti „zbog opetovanog prigovaranja sucu utakmice".

14.2.2018.
18:13
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Disciplinski sudac Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 21. kola hrvatskog prvenstva, objavljeno je na službenoj stranici HNL-a.

Na utakmici Osijek-Dinamo pripadnici navijačke skupine BBB smješteni na sjevernoj tribini stadiona u više navrata palili su pirotehničke naprave, a zbog upaljenih baklji u periodu 75.-78. minute i stvorene dimne zavjese utakmica je bila u prekidu dvije minute. Na istočnoj tribini među pripadnicima navijačke skupine Kohorta evidentirano je paljenje dvije baklje i petarde u 71. minuti utakmice. Zbog prekršaja iz članka 67. DP HNS-a GNK Dinamo je kažnjen novčanom kaznom od 12.000 kuna, a NK Osijek kao organizator utakmice iznosom od 7.000 kuna, stoji u odluci disciplinskog suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mance udaljen s klupe

Na utakmici Cibalia-Hajduk u periodu od 60.-66. minute pripadnici navijačke skupina Torcida na južnoj tribini upalili su 10 baklji pri čemu su 4 baklje i jedan topovski udar bačeni na atletsku stazu pa je HNK Hajduk kažnjen novčanom kaznom od 8.000 kuna, a HNK Cibalia kao organizator iznosom od 5.000 kuna.

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Torcida je priredila veliku bakljadu i vjerojatno priskrbila Hajduku novu kaznu

Ivan Mance, predstavnik HNK Rijeka, udaljen s klupe na utakmici Rijeka-Istra 1961 u 59. minuti „zbog opetovanog prigovaranja sucu utakmice“ (drugo udaljenje u tekućem prvenstvu) kažnjen je novčanom kaznom od 1.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

25.01.2017., Rijeka - Sportski direktor nogometnog kluba Rijeka Ivan Mance. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo