NOVI DETALJI ATENTATA NA SLAVNOG SRPSKOG NAPADAČA: / Policija ipak pronašla nešto u napadačevu autu, Kovačević se izmaknuo metku

Image
Foto: Twitter

Napadnut je svom automobilu ispred stana u predgrađu Atene

8.1.2020.
8:48
Twitter
VOYO logo

Procurili su novi detalji pokušaja ubostva slavnog srpskog nogometaša, Darka Kovačevića. U predgrađu Atene, u utorak oko devet sati navečer, za sada još uvijek nepoznati napadač pucao je iz vatrenog oružja na legendarnog srpskog napadača. Iako se isprva pisalo kako je Kovačević dobio metak u nogu, ispalo je kako je samo lakše ozlijeđen i da rane od metka nema.

Kovačević, koji je donedavno bio sportski direktor nogometnog saveza Srbije, napadnut je svom automobilu ispred stana u predgrađu Atene, a navode grčki mediji da je 700 metara dalje od mjesta zločina policija pronašla automobil marke Smart koji je pripadao počiniteljima, ali već je bio u plamenu. Međutim, grčki mediji navode kako je policija iz izgorenog vozila izvući pištolj marke Glock, iz kojeg je napadač pucao na Kovačevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbjegao metak

Kovačević si je brzom reakcijom i refleksom uspio spasiti život. Naime, kada je opazio da prema njemu ide čovjek s pištoljem, Kovačević je instiktivno zalegao na desnu stranu i izbjegao pogibelj. "Vidio sam čovjeka ispred automobila s pištoljem uperenim u mene. Instinktivno sam skočio desno i u tom trenutku me upucao, zatim je počeo trčati, ušao je u vozilo i nestao", rekao je Kovačević policiji nakon napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski nogometaš na kraju je prošao samo s lakšim ozljedama koje je zadobio dok se izmicao metku. Motiv pucanja još uvijek nije poznat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo