NOVČIĆ ZA LOVRENOVE MISLI / Pogledajte kako su brutalno ismijali Hrvata!

U nedjelju je Liverpool šokantno poražen od Aston Ville na Wembleyju u polufinalu FA Cupa (2:1), te je tako ostao bez šansi za osvajanje trofeja ove sezone.

20.4.2015.
15:10
VOYO logo

U završnici susreta Lovren je iz daljine, s nekih 35 metara, pokušao zaprijetiti vrataru Aston Ville i donijeti izjednačenje, ali to je učinio vrlo nespretno i lopta je otišla nebu pod oblake.

Između ostalih, Paddy Power tako je objavio šaljivi video u kojem je pokušao interpretirati koje su misli Lovrenu prolazile kroz glavu u trenutku udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što je Liverpoolu trebalo je junak iz sudačke nadoknade. A ono što su dobili je udarac koji je završio na parkiralištu Wembleyja", piše portal Who ate all pies.

https://twitter.com/paddypower/status/590112033875464192Engleski mediji pišu kako je Lovren pokušao imitirati Stevena Gerrarda, koji je u nebrojenim navratima spašavao svoju momčad iz teških situacija, uključujući i u finale FA Cupa 2006. godine kada je legendarni kapetan u sudačkoj nadoknadi zabio za izjednačenje 3:3, a onda je kasnije tresao mrežu i u lutriji jedanaesteraca i odveo momčad do trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo