NOVA MLADA DINAMOVA ZVIJEZDA ZASJALA JE PROTIV FENERA: /

'Ja sam zagrebački dečko, ovo je moj san'

Image
Foto: Pixsell

Odličnu utakmicu u pobjedi nad Fenerbahčeom imao je Dinamov novi igrač

24.9.2018.
9:51
Pixsell
VOYO logo

Ivan Šunjić je u svojem 14. nastupu u dresu Dinama postigao i svoj prvi pogodak. I to kakav – u prvoj utakmici grupne faze, protiv velikog Fenerbahčea, na Maksimiru.

"Da, što se kaže, kroz šumu nogu. Gađao sam, naravno, uvijek gađaš pa kamo ode", rekao je mladi Dinamovac u razgovoru za SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam se uplašio ili imao tremu, samo sam čekao da što prije počne ta utakmica. Nije možda lako upasti u Ademijeve kopačke, međutim, cijeli život radiš i treniraš za takve utakmice. S Ademijem inače puno pričam, pomaže mi, naravno", rekao je novi igrač Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šunjić je ove sezone prvi puta obukao dres Dinama, ali prije nešto više od godine dana se trebao pridružiti Bruggeu Ivana Leke. Transfer je propao, Šunjić je ostao u Lokomotivi.

"Nisam bio razočaran zbog te Belgije, nije mi bilo žao. Ovo je ipak normalan put, dječački san mi je bio igrati za Dinamo, ja sam zagrebački dečko i to je moj klub. Ali, moram reći, odlazak u Lokomotivu bio je sjajan potez, za taj klub i za priliku da igram prvoligaški nogomet imam samo riječi hvale. Išao sam tamo s namjerom da se vratim u Dinamo, eto, ostvarilo se", dodao je mladi veznjak.

'Došao sam na mala vrata'

"Došao sam nekako na mala vrata, ali imam oduvijek veliko samopouzdanje, puno radim, to se uvijek vrati. Igrao sam u Lokomotivi s iskusnijima Jerkom Lekom i Frankom Andrijaševićem, ovdje u Dinamu s Ademijem i ostalima, od njih sam učio kako biti profesionalac, kako se ponašati, što raditi. Od svakoga sam uzeo nešto, kao i od svakog trenera koji me vodio u karijeri. Od svih sam nešto naučio", zaključio je Šunjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo