TRANSFER KARIJERE / Norveški wunderkind pred teškim izborom: Erling Haaland će igrati za jedan od ova tri kluba, poznato kada će objaviti odluku

Image
Foto: Profimedia

Mladi Norvežanin je najtraženiji napadač u Europi

17.1.2022.
15:12
Profimedia
VOYO logo

Norveški hit napadač i jedan od najboljih golgetera na svijetu Erling Haaland (21) napustit će ovoga ljeta redove Borussije Dortmund i karijeru nastaviti u još većem klubu.

Image
PORUKA NA INSTAGRAMU /

Je li ovo znak da je Erling Haaland odlučio gdje će nastaviti karijeru?

Image
PORUKA NA INSTAGRAMU /

Je li ovo znak da je Erling Haaland odlučio gdje će nastaviti karijeru?

Haaland je u Borussiju stigao 2020. i u ugovoru s tim klubom navodno ima klauzulu po kojoj ga moraju prodati u ljeto 2022. godine ako stigne ponuda u iznosu od 75 milijuna eura i tu će šansu sigurno pokušati iskoristiti svi zainteresirani klubovi. A njih ne manjka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na toj listi zainteresiranih velikana su engleski Chelsea i Manchester United te City, španjolski velikani Real Madrid i Barcelona, njemački Bayern, francuski PSG i brojni drugi klubovi kojima plaćanje odštete od 75 milijuna ne bi predstavljalo nikakav problem.

Haalandov menadžer Mino Raiola prije mjesec dana je u intervjuu otkrio da Haalanda mogu dovesti samo četiri kluba - Real, Barcelona, Bayern i Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suzio izbor

Sada španjolski Deportes Cuatro donosi nove informacije o norveškom napadaču.

Španjolci pišu da će Haaland do ovoga petka odlučiti za koji će klub igrati te da bira između tri kluba _ Real Madrida, Barcelone i Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je, dakle, ispao iz svih kombinacija, što ni ne čudi jer će Haalandov transfer, kada se uz odštetu zbroji njegova plaća i menadžerska provizija, iznositi preko 300 milijuna eura, a Bavarci ne namjeravaju platiti takvu svotu.

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo