PORUKA NA INSTAGRAMU / Je li ovo znak da je Erling Haaland odlučio gdje će nastaviti karijeru?

Image
Foto: Profimedia

Haaland, naime, sljedećeg ljeta može napustiti Borussiju Dortmund za 75 milijuna eura

30.12.2021.
17:44
Profimedia
VOYO logo

Dugo se nagađalo gdje bi ponajbolji napadač svijeta Norvežanin Erling Haaland mogao nastaviti karijeru, a ugledni talijanski novinar i ekspert za transfere, Gianluca Di Marzio, otkrio je prije nekoliko dana da će preći u redove Real Madrida.

Di Marzio uvjerava da se Haaland premišljao između engleskog Premiershipa i Primere te da je na koncu ipak odlučio igrati u Španjolskoj. Haalanda su do sada tražila dva španjolska kluba, Real i Barcelona, a Norvežanin je odlučio da će Real ipak biti njegova sljedeća destinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već je zatražio od svog agenta da mu dogovori sve s Realom", objavio je talijanski novinar.

Image
KORONAVIRUS HARA /

Barcelona je u ogromnim problemima, Xavi za nedjelju ima samo devetoricu igrača

Image
KORONAVIRUS HARA /

Barcelona je u ogromnim problemima, Xavi za nedjelju ima samo devetoricu igrača

U jeku svih ovih informacija koje kruže, Haaland je na svom Instagramu objavio zanimljive slike sebe kako izlazi n teren te napisao: "Sljedećih šest mjeseci bit će mi najboljih šest mjeseci." Što to znači, ne možemo sa sigurnošću reći, ali moguće je da ovim najavljuje svoj oproštaj od Borussije Dortmund nakon ove polusezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Instagram

Dolazi s Mbappeom?

Haaland, naime, sljedećeg ljeta može napustiti Borussiju Dortmund za 75 milijuna eura, kako je dogovoreno klauzulom, ali Real će se itekako morati isprsiti kada je u pitanju njegova plaća. U BVB-u Haaland zarađuje oko osam milijuna eura, ali u Realu bi, nagađa se, mogao zarađivati i dvostruko više.

Podsjetimo i kako se za Haalanda i dalje interesiraju velikani poput Manchester Cityja, Manchester Uniteda, Bayerna, Barcelone, ali Di Marzio tvrdi da je Haaland ipak prelomio i da je odluka pala na Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O dolasku Haalanda u Real raspisala se i ugledna Marca. Novinar Jose Felix Diaz objavio je zanimljiv članak u kojem objašnjava u kojem bi to scenariju Haaland mogao doći na Santiago Bernabeu, ali na sam, već u paketu s Kylianom Mbappeom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo