KOMPLIKACIJE S COVIDOM / Brozovićev i Perišićev suigrač prebačen u bolnicu zbog teških simptoma, a cijepio se prije par dana

Covid mu je dijagnosticiran u ponedjeljak tijekom dnevnog preventivnog pregleda

1.6.2021.
8:30
Profimedia

Reprezentativac Čilea i suigrač hrvatskih nogometaša Ivana Perišića i Marcela Brozovića u milanskom Interu, Arturo Vidal, zarazio se koronavirusom, i to očito nekim veoma teškim oblikom.

Naime, Vidal je hospitaliziran u Santiagu i to dva dana uoči kvalifikacijske utakmice za SP s Argentinom. Covid mu je dijagnosticiran u ponedjeljak tijekom dnevnog preventivnog pregleda, a odmah je i hospitaliziran i to zbog respiratornih problema, upale krajnika i vrlo visoke temperature.

"Nažalost, pregledima je ustanovljeno kako sam pozitivan na koronavirus, a zarazio me prijatelj koji je bio asimptomatičan. Ovaj put neću biti na terenu, ali sam u mislima sa svojim suigračima. Brzo ću se oporaviti i ponovo nositi dres reprezentacije. Zahvaljujem svim zdravstvenim djelatnicima koji se brinu o našoj reprezentaciji i koji se bore protiv ove strašne pandemije. I molim vas za kraj, cijepite se ako možete", poručio je Vidal putem Instagrama.

Cijepio se prije par dana

Vidal danima nije bio u kontaktu sa suigračima jer je mislio da ima upalu krajnika, ali valja istaknuti kako se, zajedno s cijelom reprezentacijom, cijepio prije tri dana. Ali primili su tek prvu dozu cjepiva i cjepivo nema efekt kao što bi imalo nakon obje doze.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen